‘Real Madrid, Ronaldo olmadan daha tehlikeli’

‘Real Madrid, Ronaldo olmadan daha tehlikeli’
PSG forması giyen Dani Alves, Cristiano Ronaldo’nun Juventus’a transferinin anlaşılabilir bir durum olduğunun altını çizerek Real Madrid’in Ronaldo olmadan daha tehlikeli bir takım olduğunu söyledi.

Serkan TALAN / Yeniçağ

PSG’nin Brezilyalı savunmacısı Dani Alves, Real Madrid ve Cristiano Ronaldo hakkında konuştu. Uzun yıllar Real Madrid’in en büyük rakibi Barcelona forması giyen Alves, Ronaldo’nun yeni bir meydan okuma ihtiyacı hissettiği için Juventus’a transfer olduğunu ve bu durumun son derece anlaşılabilir bulduğunu söyledi. Brezilyalı yıldız ayrıca Real Madrid’in Ronaldo olmadan daha tehlikeli olduğunun altını çizdi.

Marca gazetesine konuşan Dani Alves, Real Madrid’in üst üste 4. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için mücadele edeceğini ancak bunun hiç kolay olmadığını belirtti.

PSG forması giyen tecrübeli oyuncu, takımının Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu için geçen yıllara göre daha avantajlı olduğunu sözlerine ekledi.

‘RONALDO OLMADAN TAHA TEHLİKELİ’

Dani Alves, Real Madrid’in Ronaldo olmadan daha tehlikeli bir takım olduğunun altını çizerek İspanyol ekibinin artık daha fazla takım oyunu oynayacağını dile getirdi. Brezilyalı oyuncu, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun Juventus’a transferini anlayışla karşıladığını belirterek, “Ronaldo yeni bir meydan okuma arıyor. Bu son derece anlaşılır bir durum. İnsanlar hissetmeye devam etmek için yeni meydan okumalar arayabilir. Bu durum beni şaşırtmaz. Ronaldo uzun zamandır Real Madrid’de uzun zaman oynadı ve artık yeni şeyler denemeye karar verdi.” Dedi.

Brezilyalı yıldız ayrıca Dünya Kupası kazanamadığı için son derece üzgün olduğunu kaydetti.