Moskova Otomobil Fuarı kapandı

Moskova Otomobil Fuarı kapandı
Rusya’nın başşehrinde düzenlenen Moskova Otomobil Fuarı, ülkenin dört bir yanından gelenlerin yanı sıra, Avrupa ve Asya’dan yola çıkan büyük bir tutkun kitlesini ağırladı.

Otomobil meraklıları, uzun süredir bekledikleri ünlü markaların yeni modellerini burada doya doya izlediler. Fuar, 9 Eylül Salı günü akşamı ziyaretçilere kapılarını kapattı. Dünyanın her yanından 100’e yakın firmanın en yeni modellerini getirdiği fuarda değerleri milyon dolarlarla ölçülen lüks araçlar boy gösterdi. Otomobil tutkunlarını buluşturan fuarda, antika otomobiller de büyük ilgi gördü.   

Fuardan bazı modellerin özellikleri şöyle: 
BMW M235İ
Ortalama yakıt tüketimi: 8,1lt/100km [7,6lt/100km], Ortalama CO2 emisyonu: 189gr/km [176gr/km]. 326bg (240kW) gücünde turbo şarjlı sıralı altı silindirli motor, dinamik frenler, yüzey basıncının arttırılmasına yönelik arka spoyler, M Sport yürüyen aksam ve daha fazlası ile bu otomobil herkesi ardında bırakır. 
Subaru XV 
Subaru Simetrik Dört Çeker Sistemi’ni 1972’den beri geliştirip mükemmelleştiriyor. Neredeyse mükemmel simetrik bir yerleşim için Subaru Boxer Motoru ile eşleştirilen bu sistem, tatminkâr güç üretimi ile üstün çekiş gücü sağlayarak devamlı değişebilen yol koşullarında tam hakimiyet için dengeli ve sağlam bir sürüş sunuyor. 
Mükemmel yol tutuşu; hızlanmanın bir anda ve heyecan verici bir şekilde olmasını sağlar. Simetri, viraj alırken Subaru XV’nin yol tutuşunun daha istikrarlı olmasını sağlarken, her durumda benzersiz bir kontrol hissi verir. 
Audi Q5 TDİ Quattro
Moskova’da ilgi ile karşılanan bu modelin yakıt tüketimi, kombine: 5,7 l/100 km
CO2 emisyon değeri, kombine: 149 g/km. Audi Q5’te sunulan en güçlü dizel motor 180 kW (245 hp) güç çıkışlı ve 580 Nm azami tork değerli 3.0 TDI olup, otomobilinizi 0’dan 100 km/s’e sadece 6,5 saniyede hızlandırır. Fakat sollama hâlinde olmasanız dahî, üstün sürüş duygusunun tadını çıkartabilirsiniz: Sportif ve iddialı - aynı zamanda da dinlendirici ve konforlu, zira start-stop ve enerji geri kazanım sistemleri TDI motorlu bütün modellerde standarttır.