Müge Anlı konuğa haddini böyle bildirdi, “Çarptım mı bir de yer çarpar”

Müge Anlı konuğa haddini böyle bildirdi, “Çarptım mı bir de yer çarpar”
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı ile konuğu arasında geçen diyalog sosyal medyada tekrar gündem oldu. 2010 yılına ait görüntülerde konuğun Müge Anlı’ya “Size karşı ilgim var” demesi üzerine Anlı, “Bana karşı ne olacak senin ilgin. Çarptım mı bir de yer çarpar” ifadelerini kullanıyor.

TOLGA ŞAHİN/ YENİÇAĞ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni stüdyosunda yeni yayın dönemine başladığı günden beri adından söz ettirmeye devam ediyor. Haftaiçi her gün ele aldığı konularla Türkiye’de gündem olmayı başaran Anlı’nın 10 yıl önceki videosu tekrar gündem oldu.

2010 yılına ait görüntülerde konuğun Müge Anlı’ya “Size karşı ilgim var” demesi üzerine Anlı, “Bana karşı ne olacak senin ilgin. Çarptım mı bir de yer çarpar” ifadelerini kullanıyor.

Konuk ile Müge Anlı arasında geçen diyalog şöyle:

Müge Anlı: İlgisi var mıydı sana karşı sen bir erkeksin şimdi birbirimizi yemeyelim?

Konuk: Yoktu canım olsa neden söylemeyeyim. Size karşı var mesela. Size karşı bir ilgi olabilir mesela, ona karşı neden olsun

Müge Anlı: Senden ona karşı demiyorum. Senin karın hissetmişte sen hissettin mi diyorum. Bana karşı ne olacak senin ilgin. Çarptım mı bir de yer çarpar o değil.