Müge Anlı'da "Tüm erkeklerden nefret ediyorum" diyen kadın programın güvenlik görevlisine mesaj atmış

Müge Anlı'da "Tüm erkeklerden nefret ediyorum" diyen kadın programın güvenlik görevlisine mesaj atmış
Müge Anlı'nın programında "Bütün erkeklerden nefret ediyorum" ifadeleriyle tanınan Nazmiye'nin yayının güvenlik görevlisine mesaj attığı ortaya çıktı. Anlı, Nazmiye'ye sert tepki gösterdi.

Hafta içi her gün yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıplar, şüpheli ölümler incelenmeye devam ediyor.

Ancak programın son bölümünde yaşananlar Müge Anlı'yı adeta çılgına çevirdi.

Ablası Nevrigül'ün ölümüyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Nazmiye, "Bütün erkeklerden nefret ediyorum" ifadeleriyle tanındı.

Ancak ablasının şüpheli ölümünden çok, yaptığı hareketlerle gündem oldu.

kpk-muge-anli.jpg

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE MESAJ ATTI

Nazmiye'nin gündem olan açıklamaları sonrası programın güvenlik görevlilerinden olan Yılmaz'a Instagram'dan mesaj attığını ortaya çıktı.

Bunu öğrenen Müge Anlı adeta şoka girdi.

"Sen bu çocuğu nasıl buldun?" diyen Müge Anlı Nazmiye'nin "Sen niye ikide bir hep benim önüme geçiyorsun? Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim" diye mesaj attığını açıkladı.

"AZIP KUDURMUŞSUNUZ"

"Azıp kudurmuşsunuz. Kusura bakma." diyen Müge Anlı açıklamasında şunları söyledi:

Elin adamına nasıl mesaj atarsın. Nerden buldun adını soyadını Instagram'ını. Yapamazsınız ya. Siz kadınsınız. Kadın dediğin bir durur. Erkek gelir. Saldırılmaz.

Anlı daha sonra güvenlik Yılmaz'ın "Sizin can güvenliğinizi sağlamak için hangi pozisyon gerekirse öyle davranıyoruz" şeklinde bir cevap yazdığını dile getirdi.

İlgili Haberler