Müge Anlı’dan yalanlama gelmişti, ünlü magazin muhabiri Yüksel Aytuğ iddia etti

Müge Anlı’dan yalanlama gelmişti, ünlü magazin muhabiri Yüksel Aytuğ iddia etti
Ünlü magazin yazarı gazeteci Yüksek Aytuğ I2 Medya adlı Youtube kanalında Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ’ın kendisiyle görüştüğünü ve Akdağ’ın kendisine “Müge’nin hamile olduğuna dair görüntüler var” dediğini iddia etti. Burhan Akdağ’ın iddialarına inanmadığını ifade eden Yüksel Aytuğ, görüntüleri istediğinde Burhan Akdağ’ın görüntüleri kendisine göndermediğini iddia etti.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN- ÖZEL HABER

Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ, sosyal medya paylaşımında Müge Anlı’nın evli bir adamla beraber olduğunu ve hamile olduğunu iddia etmiş, Müge Anlı’dan gelen yalanlama üzerine de “O paylaşımı ironi” olarak yaptım açıklamasında bulunmuştu. Konuyla ilgili Müge Anlıyla görüştüğünü iddia eden ünlü magazin yazarı gazeteci Yüksel Aytuğ, Müge Anlı’nın hakkındaki iddiaların gerçekle yakından uzaktan alakasının olmadığını, bu haberlerin kendisine intikam güden birileri tarafından kasıtlı olarak yayıldığını söylediğini iddia etti.

ÇELİŞKİLİ İFADELER VAR

İddiaların mesnetsiz olabileceğini söyleyen Yüksek Aytuğ, gazeteci olarak karşı tarafın savunmasını vermesinin gerektiğini söyleyen Aytuğ’un iddialarına göre Burhan Akdağ çelişkili ifadeler barındıran açıklaması şu şekilde:

“HAMİLE OLDUĞUNA İLİŞKİN GÖRÜNTÜ VAR”

Müge’nin ilişkisi 10 yıldır sürüyor. Bunu mesai arkadaşları başta olmak üzere herkes biliyor. Müge, evli bir adamla ilişkide, adam 2 sene önce boşandı. Müge’nin hamile olduğuna dair elimde belge var. Kızımız ortak bir arkadaşına bir ultrason, cenin görüntüsü göndermiş ve paylaşımda, “Kardeşliğin, karındaşlığın ne olduğunu sen bana şimdiden öğrettin. Seni özlemle, heyecanla bekliyorum” ifadelerini kullanmış. Bu mesajda benim elime ulaştı.

“BU İDDİALARA İNANMIYORUM, BENİM OYUM MÜGE’DEN YANA”

Burhan Akdağ’dan bu mesajı kendisine göndermesini istediğini iddia eden Yüksel Aytuğ, “Mesajı gönderemeyeceğini söyledi. Müge’yi de Burhan’ı da tanıyorum ve bu iddialara ihtimal vermiyorum. Gönül dizginlenemez. Ancak bir eski eşin böyle iddialar ile ortaya çıkmasını anlayamıyorum. Ben senin yerinde olsam ne önceden yazdığım kitabı yazardım ne de böyle bir iddia da bulunurdum. Çünkü ortada bir kız çocuğu var. Benim için onun geleceği her şeyden önemli. Olayla ilgili bildiğim inanılmaz şeyler var ama şu an sadece sizinle bunları paylaşabilirim. Karar sizin. Müge Anlı’ya mı inanırsınız Burhan Akdağ’a mı inanırsınız. Onu bilemem ama benim oyum bu olayda Müge Anlı’dan yana” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler