Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Adnan İSLAMOĞULLARI

Adnan İSLAMOĞULLARI

Muhalefet için yazanın mürekkebi kurusun!

Bakın peşin peşin, kırmızı meşin ifade edeyim, sonra arkamdan dedikodu yapmayın, beni başta saygıdeğer Genel Başkanıma, Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın Başbakana, Sayın Bakanlara, Sayın tüm ilgililere ihbar etmeyin. Tam da ittifak çalışmalarının ortasına tüğ diken, yıllardır sürdürdüğümüz 'yapıcı muhalefet'in içine eden milletvekili durumuna düşürmeyin beni. Havuz medyası, dilime eşşek arısı soksun ne havuz medyası yâ hû, değerli basınımız partimizden övgüyle söz ederken,  bizi yere göğe sığdıramıyorken beni muhalefet yapıyorum sanmayın, bakın iki elim yakanızda olur âhirette benden söylemesi!

Değerli arkadaşlar,

Ben seçim bölgemdeki çiftçilerin gazına geldim, yok efendim Türk çiftçisi dünyanın en pahalı gübresini kullanıyormuş da, tam buğday hasadı başlamışken bakanlık buğday ithalatı gerçekleştirmiş de, enflasyon düşsün diye buğday fiyatları düşürülüyormuş ama ne ekmek ne de cips ucuzluyormuş da, üreticiyi korumak yerine faizcileri koruyormuşsunuz da, aman Allah'ım ben neler diyorum böyle, Allah sizi inandırsın, Allah belâmı versin ki  muhalefet yapmak için konuşmuyorum. Kızmadınız değil mi, bana, gönül koymuyorsunuz değil mi, bak ölümü görün! Benden tüm çiftçilere Grup Vitamin'den  'Elalarını elalarını Allah versin belalarını'   türküsü gelsin. Bizim aramızı ne çiftçiler, ne esnaf, ne tüccar, ne sanayici, ne memur, ne bürokrasi, ne medya bozamaz. Hem bizim çok eski bir sloganımız vardı, 'Ne Amerika, ne Rusya ne Çin, her şey bizim beraberliğimiz için'.

Lâf açılmışken söyleyeyim, siz bu Reza denen şarlatana câri açığımızı kapattığı için ödül vermediniz mi kardeşim, hayırsever vatandaş demediniz mi, Türk bayrağı fonuyla ekranlarınızda konuşturmadınız mı? O zaman şarlatan olduğunu, casus olduğunu bilmiyor muydunuz? Reza denen şarlatanın mallarına el koyuyorsunuz da, rüşvet verdim dediklerine niye dokunmuyorsunuz, bu nasıl iş arkadaş? Bakın ben neler söylüyorum gene, Sayın Başkan, kürsüdeki suyun içine FETÖ bir şey katmış, araştırılmasını istiyorum, zabıtlara geçsin lütfen. Değerli arkadaşlar, üzerine basa basa söylüyorum, muhalefet yapmak için konuşan, yazan, çizen yağlı kurşunlara gelsin!

Siz yıllarca sorular çalınırken ayakta uyumuyor muydunuz? Soruları çalanlara "alnı secdeli çocuklar" demiyor muydunuz, soruyorum size, hey sana size soruyorum, cevap versenize! Ama cevap veremezsiniz değil mi! Siz ancak benim muhalefet için konuştuğumu zannedin, günahımı alın! Muhalefet için konuşuyorsam lokomotif altında kalayım!

Bakın şeytan aklıma neler getiriyor, şeytan işte başka işi yok ki! Şu Ege adalarından elimizde kaç tane kaldı biliyor musunuz, elin Yunan'ı çöküyor adalara kardeşim, bildiğiniz çöküyor, sessiz sedasız el koyuyor adalarımıza. Siz oraya buraya "Heeeyyyt" derken Yunan adalarımıza yerleşiyor. Haa bunu niye diyorum, bi sorun hele niye diyorum? Muhalefet için dediğimi sanıyorsunuz ve bana kızgın kızgın bakıyorsunuz, ama fena hâlde yanılıyorsunuz. Muhalefet için diyenin dili rûz-i mahşerde ensesinden çıksın emi!

Asgarî ücretten geçen ay yetmiş lira kestiniz, milyonlarca asgari ücretliden. Oysa onlar size asgarî ücrete üç yüz lira zam yapacaksınız diye oy vermişti, ne oldu, ha ne oldu? Ayıptır yâ hû, ayıptır. Meclis Başkanımız odasına 52 metrekarelik ve üzerinde 18 milyon 816 bin dört yüz seksen düğüm olan ipek halılar sersin, paraya acımasın, kıysın paraya, ama asgarî ücretliden 70 lira kesilsin, olacak iş mi kardeşim bu, revâ mıdır fakire fukaraya?

Neyse arkadaşlar, ben en iyisi mi ineyim bu kürsüden, bana bir şeyler oluyor, çenemi tutamıyorum. Bu işin sonu iyi değil galiba. Salondaki yerime geçeceğim şimdi, Allah'ını seven söylediklerimi yanlış anlamasın, ekmek, Kur'ân, nimet, musaf çarpsın, iki gözüm önüme aksın, şuradan çıkıp evime gidişim olmasın, çoluğumun çocuğumun yüzünü görmeyeyim ki, arabamın tekeri düz basmasın ki, Allah belâmı versin ki muhalefet için konuşmuyorum…

Bir daha da bu kürsüye çıkarsam iki olsun!...

En derin saygılarımı sunuyorum, Allah ittifakımıza zevâl vermesin, âmin!...

Yazarın Diğer Yazıları