Muharrem İnce, partisinin en büyük eksikliğini açıkladı!

Muharrem İnce, partisinin en büyük eksikliğini açıkladı!
CHP'de genel başkanlık adaylığını açıklayan ilk isim olan Muharrem İnce, partide en büyük sorunun büyük bir özgüven eksikliği olduğunu kaydetti.

CNN TÜRK ekranlarında Ahmet Hakan tarafından hazırlanan Tarafsız Bölge programının konuğu olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP'nin en büyük sorununun ‘özgüven' olduğunu söyledi.

İKNA EDEBİLİRİZ

"Şu özgüven meselesini bir çözmemiz lazım. Özgüven; Türkiye'de CHP'nin en büyük problemlerinden birisidir. Biz zaten yüzde 25'iz. Bakın (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan) RTE, marjinal bir siyasi görüşün temsilcisiydi. Yüzde 10'lardaydı… Geldi, ikna etti bu milleti, yüzde 50 yaptı. Biz 26'yız biz niye 66 yapmayalım?" diyen İnce, "Niye kendimize güvenmiyoruz. Ben ikna edebileceğimizi inanıyorum" ifadelerini kullandı.

BU ALGIYI DEĞİŞTİRMEMİZ LAZIM

Hakan'ın özgüven eksikliğinin neyden kaynaklandığına ilişkin sorusuna ise İnce, "Ben bu partinin bir üyesiyim. Ben TV kanalında Genel Başkanı yerden yere vuran bir açıklama yapmam. Bu Sayın (CHP lideri Kemal) Kılıçdaroğlu ile ilgili değil, hepimizle ilgili. ‘Biz zaten yüzde 26'yız. Yapsak yapsak yüzde 30 yaparız' bizim bu algıyı değiştirmemiz lazım" dedi.