Muharrem İnce: Yakında karışacak bu çarşı

Muharrem İnce: Yakında karışacak bu çarşı
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, AKP içinde çatırdama olduğuna ilişkin iddialara ilişkin "Bursa Belediye Başkanı açıklama yapıyor. Erdoğan da “sonu kötü olur” diyor. Özetleyeyim, Recep Recep’e karşı yakında karışacak bu çarşı" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına katılan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AKP'li belediye başkanlarının istifasının istenmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnce şöyle konuştu: 

Biz parti olarak ilçe başkanının istifasını isteyebiliriz, ama belediye başkanının istifasını isterken duracaksınız. Ona oy vermeyenlerin de nedenini bilme hakkı vardır.

1- Bylock mu var 2- Yolsuzluk mu var? Tehdit ediyorsun ‘sonu kötü olur’ öyle bir şey varsa hem görevden alacaksın hem savcıya teslim edeceksin.

“SENİN DE KAFANI KOPARIR”

Belediye başkanının istifasını istemek doğru değil, biz Gökçek’i savunmuyoruz. Sen başkanlık sevdalısıydın, tek adam yaparsan zamanı geldiğinde senin de kafanı koparır.

“RECEP RECEP’E KARŞI”

Bursa Belediye Başkanı açıklama yapıyor. Erdoğan da “sonu kötü olur” diyor. Özetleyeyim, Recep Recep’e karşı yakında karışacak bu çarşı. Sizin yapacağınız bir iş var, kimde Bylock çıktıysa açıklayacaksınız.

“YARGI ADAM OLSUN”

Çözümü basit, Gökçek’te Bylock var mı yok mu? Açıklayın parsel parsel satan siz, yurtları kuran siz. 17 Üniversite kurdurdunuz. Bank Asya’nın kurdelasını kesen siz.

Türkiye’nin bir tane büyük sorunu var: Yargı. Yargı adam olsun her şey düzelir.

İlgili Haberler