Müjde Uzman kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Müjde Uzman kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Ceyhun Yılmaz ile davası sonuçlanan Müjde Uzman kimdir, nereli ve kaç yaşında soruları merak edilmeye başladı. İşte gündeme damgasını vuran olayla ilgili detaylar...

Müjde Uzman kimdir, nereli ve kaç yaşında...Ünlü oyuncu Müjde Uzman, katıldığı bir televizyon programına Ceyhun Yılmaz ile birlikte konuk olmuştu. Program sunucusu Mesut Yar, Uzman'a "Mesleğiniz nedir?" şeklinde bir soru yöneltti. Uzman soruya daha cevap vermeden Ceyhun Yılmaz kısık bir sesle fısıldayarak hakaret içerikli 'o...luk' ifadelerini kullanmıştı. Mikrofon olmasından dolayı Yılmaz'ın bu çirkin ifadesi duyuldu ve zamanında en çok konuşulan olaylardan biri olmuştu. Bunun üzerine Müjde Uzman harekete geçti ve Ceyhun Yılmaz'a dava açtı. Yılmaz 'şaka yapmak istemiştim' dese de Uzman bunu affetmedi.

MÜJDE UZMAN CEYHUN YILMAZ DAVASI SONUÇLANDI

4 yıl süren dava geçtiğimiz gün sonuçlandı. Müjde Uzman'ın avukatından açıklama geldi; Müvekkilim Müjde Uzman’ın katıldığı CNN TURK yayınında Ceyhun Yılmaz'ın hakaretine maruz kalması sebebiyle görülen ceza davası bugün sonuçlanmıştır. Ceyhun Yılmaz'ın müvekkilime sarfettiği kelimenin, onun namus ve şerefine yönelik aşağılayıcı bir kelime olduğu kabul edilerek Ceyhun Yılmaz'a 6 ay hapis cezası verilmiştir. Bu suç milyonlar önünde alenen işlendiği için 1/6 oranında artırılarak 7 ay yapılsa da Sanık Ceyhun Yılmaz’ın mahkemede oluşturduğu olumlu izlenim nedeniyle 5 ay 25 güne indirilmiş ve daha önce bir sabıkası olmaması nedeniyle ertelenmiştir. Karar temyiz edilebilecektir. Kendisi tüm bu süreç içerisinde “şaka” yaptığını beyan etmişse de bundan sonra kimsenin birbirine hakaret ederek şaka yapmamasını diler, kadın bedeni üzerinden edilen küfürlerin, kadınları etiketlemek, yaftalamak, aşağılamak ve küçük düşürmek için kullanılan kelimelerin bir an evvel dilimizden düşmesini temenni ederim.”

MÜJDE UZMAN KİMDİR

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Pazarlama müdürlüğü, müzik yazarlığı, modellik ve oyunculuk yapan güzel yıldız 2008 yılında Paramparça Aşklar dizisinde Nil rolü ile ilk kez ekrana çıktı.

2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

2014 yılında "Küçük Aptalın Büyük Dünyası" kitabından esinlenerek senaryosu yazılan, başrollerinde Murat Boz ile Büşra Pekin'in oynadığı "Hadi İnşallah" adlı filmde Sinasi Yurtsever, Cezmi Baskın, İdil Dizdar, Aydan Taş, Hülya Gülşen Irmak ile birlikte rol aldı.

Müjde Uzman, 2015 yılında başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu'nun yer aldığı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" adlı dizide "Nazlı" karakterini canlandırdı. Uzman, televizyon kariyerine devam ediyor.