Muleka'yı Süper Lig'den isteyen takımlar açıklandı! Menajerinden flaş açıklama

Muleka'yı Süper Lig'den isteyen takımlar açıklandı! Menajerinden flaş açıklama
Kasımpaşa'da fırtınalar estiren Jackson Muleka ile ilgilenen takımlar ortaya çıktı. Muleka'nın menajeri Jean-Willy Ngoma, dört büyüklerin de oyuncuyu yakından takip ettiğini açıkladı.

Süper Lig''de ekiplerinden Kasımpaşa''da başarılı performansıyla alkış alan Jackson Muleka''ya ilgi her geçen gün artıyor...Muleka için dört büyüklerde de devreye girmiş durumda.

Muleka''nın temsilcisi Jean-Willy Ngoma, oyuncusunun geleceğine ilişkin La Dernière Heure''e açıklamalarda bulundu. Ngoma, Kasımpaşa''ya kiralanmanın oyuncusunda yarattığı olumlu gelişmelere değindi ve ilgilenen takımları açıkladı.

Ngoma, "Şu anda Jackson, çok mutlu ve bunu gösteriyor. Bu sezon zor birkaç ay geçirdi ve onu tekrardan mutlu görmek çok güzel" ifadelerini kullandı.

"DÖRT BÜYÜKLERİN DE İLGİSİ VAR"

Türkiye''de oyuncusuna yönelik büyük bir ilgi olduğunu belirten Ngoma, "Büyük Türk takımları onu çok yakından takip ediyorlar. Burada Galatasaray , Fenerbahçe , Beşiktaş ve Trabzonspor''dan bahsediyoruz. Ortadoğu''dan da ilgi var ama şu an için Jackson''ın keyif almaya devam etmesi önemli" dedi.

Kasımpaşa forması altında Süper Lig''de çıktığı 10 maçta 11 gol, 3 asistlik performans sergileyen Kongolu golcü de geleceğine ilişkin açıklamalarda bulunurken Standard Liege''deki değişim nedeniyle durumun belirsiz olduğunu aktardı.

"YAKIN GELECEKTE NEYE KARAR VERİLECEĞİRİ GÖRECEĞİZ"

Ne olacağını görmek adına beklemede olduklarını belirten Muleka, "Standard''da yeni sahiplerle birlikte birçok şey değişecek ama henüz yönetimden kimseyle görüşmedim. Aynı şey halen iletişim halinde olduğum takım arkadaşlarım için de geçerli. Hepimiz ne olacağını görmek adına bekliyoruz. Standard ile hala bir sözleşmem var. Yakın gelecekte neye karar verileceğini göreceğiz" dedi.