Mustafa Cengiz, Tolga Ciğerci'nin kaçırdığı pozisyonu anlattı

Mustafa Cengiz, Tolga Ciğerci'nin kaçırdığı pozisyonu anlattı
Fenerbahçe derbisinde Tolga Ciğerci'nin kaçırdığı pozisyonu değerlendiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "İçimde fırtınalar koptu. O durumda şiir bile yazılabilirdi" dedi.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak'ın ofisinde teknik direktör Fatih Terim'in de yer aldığı yemeğe katılan Mustafa Cengiz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı futbol takımının zorlu bir periyoda girmesine değinen Cengiz, "Şampiyonluk havasına girildi. Ben özellikle Fatih Terim hocamda, sevgili Abdurrahim Aybayrak kardeşimde ve en önemlisi futbolcularda şampiyonluk havasına girmiş atmosferini görüyorum. Bu çok önemli. Eğer şampiyonluk havasına girerseniz, önünüzdeki her maçı final olarak görür ve ona göre çarpışırsınız. Mutlu sonla biteceğine, inşallah diyerek inanıyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe derbisinde Maicon Roque ve Tolga Ciğerci'nin son dakikalarda kaçırdığı gol fırsatları sonrası yaşadıklarının sorulması üzerine Cengiz, "Ben sıfır moddayım. Rakibe saygıyı esas alıyorum. Orada da buzdolabı gibi durmak durumundayım. Evde tek başıma izlesem, ben de sizin gibi izliyorum. Orada öyle durmak durumundaydım. Bundan en rahatsız olan ise eşim. 'Sen bir mod aldın, eve gelince de protokol modunda oturuyorsun.' diyor. Ben yine sesimi çıkarmadan evet diyorum." ifadelerini kullandı.

Cengiz, "Kaçan pozisyonlar sonrası içinizde fırtınalar kopmuştur." ifadeleri üzerine, "Aynen öyle. O durumda şiir bile yazılır." dedi.