Mustafa Denizli'nin hayatı belgesel oluyor! Nerede yayınlanacağı ortaya çıktı

Mustafa Denizli'nin hayatı belgesel oluyor! Nerede yayınlanacağı ortaya çıktı
Türk futbol tarihinin efsane hocalarından Mustafa Denizli'nin hayatı Blutv'de belgesel olacak. Belgesel, Eylül ayında izleyicilerle buluşacak.

Adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran ve son olarak Altay''da görev alan 72 yaşındaki teknik adam Mustafa Denizli''nin hayatı belgesel oluyor.

Dijital yayın platformu Blutv''de yayınlanacak olan belgeselde, Deniz''li''nin başarılarla dolu kariyeri ele alınacak.

''''HAYATIM BELGESEL OLUYOR"

Konuyla ilgili TRHABER''den Recep Kıyatsıl''a konuşan Mustafa Denizli, ''''Hayatım belgesel oluyor. Yaklaşık iki yıldır bu konu üzerinde çalışıyoruz. Belgeselde birçok sürprizler olacak. Hayatımın her alanından kesitler yer alacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'''' ifadelerini kullandı.

ÜÇ BÜYÜKLERİ ŞAMPİYON YAPAN TEK HOCA

Futbola Altay''da başlayan ve daha sonra Galatasaray forması giyen Mustafa Denizli''nin kariyeri başarılarla dolu. Türkiye''de Fenerbahçe-Galatasaray ve Beşiktaş''ı şampiyon yapan tek teknik adam unvanını elinde bulunduran Mustafa Denizli, aynı zamanda Milli Takım''da da sayısız başarılara imza attı.

18 YILLIK HASRETE SON VERDİ

Mustafa Denizli, 8 yıl Altay forması giydi. Mustafa Denizli, 38 yıl sonra teknik direktör olarak Altay''a döndü ve 18 yıllık Süper Lig özlemini sonlandırdı.