Mustafa Destici'den Yeniçağ'a ziyaret

Mustafa Destici'den Yeniçağ'a ziyaret
Büyük Birlik Partisi lideri Destici, gazetemize yapılan alçak saldırının ardından Yenibosna'daki merkezimize ziyarette bulundu. Geçmiş olsun dileklerini ileten Destici, hain saldırıyı en sert şekilde kınadıklarını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, gazetemize yapılan saldırının ardından Yenibosna'daki ana merkezimize gelerek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Yapılan hain saldırıyla ilgili açıklamada bulunan Destici, "Biz öncelikle geçmiş olsun diyoruz. Bir daha inşallah böyle bir hadiseyle, böyle bir saldırıyla Yeniçağ Gazetemiz veya başka bir gazetemiz karşı karşıya kalmasın. Şiddet kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın bu doğru bir şey değildir, tasvip edilemez. Özellikle şu içinden geçtiğimiz şartlarda, ülkemizin en çok birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ihtiyacı olduğu dönemde Yeniçağ Gazetesi de bu duyguları savunanların sözcülüğünü yapıyor. Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

SOYDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Doğu Türkistan'daki zulme de değinen BBP lideri Destici, "Bizim davamız, sadece Türkiye sınırları içerisindeki 78 milyon önceliğimiz, Türkiye’nin huzuru, refahı, eğitimi, ahlakı önceliğimiz. Ama bunun yanı sıra Doğu Türkistan da bizim önceliğimiz.  Bakın en son Çin’le de bir anlaşma yaptı hükümet. Biliyorsunuz eylem bile yasakladılar son anlaşmayla. Tek ben açıklama yaptım; kim hangi anlaşmayı yaparsa yapsın biz oradaki Doğu Türkistan’daki Uygur kardeşlerimiz zulüm gördüğü sürece biz protesto ederiz, eylem yaparız, bunu ben Çin üyesinin geçen hafta yüzüne de söyledim; zulüm devam ettiği sürece devam ederiz" dedi.