Mustafa Sandal'dan aşk dolu kutlama: İyi ki kaderime ortak oldun!

Mustafa Sandal'dan aşk dolu kutlama: İyi ki kaderime ortak oldun!
Mustafa Sandal, eşi Melis Sütşurup'un doğum gününde, "Ya doğmasaydın, olmasaydın, hayatıma girip beni bulmasaydın! Hani bazen kader gelip de yapması gerekeni yapar ya... O yüzden iyi ki doğdun, kaderime ortak oldun..." mesajını yayınladı.

2018''de Emina Jahovic''ten boşanan şarkıcı Mustafa Sandal, 4 gün önce ikinci kez nikah masasına oturdu. Sandal, Melis Sütşurup ile hayatını birleştirdi. İtalya''nın başkenti Roma''da ''Evet'' diyen ikiliden ünlü şarkıcı, eşinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

"İYİ Kİ KADERİME ORTAK OLDUN!"

Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Mustafa Sandal, gönderisine, "Ya doğmasaydın, olmasaydın, hayatıma girip beni bulmasaydın! Hani bazen kader gelipte yapması gerekeni yapar ya... O yüzden iyi ki doğdun, kaderime ortak oldun..." ifadelerini not düştü. Takipçileri ünlü şarkıcının paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

"SONSUZ OLSUN TEK DİLEĞİM"

Melis Sütşurup, birkaç gün önce Roma sokaklarında çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmıştı.

Sütşurup, "Nereden başlasam, nasıl anlatsam seni... Tek bir şey var; cümleye dökülünce anlamlı olan ''Biz...'' İyi ki hayatıma, yoluma ortak oldun. Sonsuz olsun tek dileğim... 03/06/2022..." ifadeleriyle mutluluğunu dile getirmişti.

İlgili Haberler