Musul ve Yahudiler

Türkiye, haklı olarak "Musul'da ben de varım." diyor. Hemen yanı başımızdaki, Misak-ı Millî'mizin içinde yer alan bölgede, en ufak hareketlenme doğrudan bizi etkiliyor ama, herkese "Geç!" bize "Van minüt!"

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, -Bağdat'ın sadece, Şiîlere hizmet veren hükûmeti bizi istemediği için- askerî harekete katılamayacağımızı söylüyor. Zaten onları bu sözü söyleten de kendileri.

ABD, neden kritik coğrafyadaki 79 milyonluk Türkiye'ye "düşman"? Neden 10 bin, bilemediniz 20 bin militan çıkarabilecek PKK'yı (PYD'yi de içine alarak söylüyorum.) destekliyor?

Daha önce, "van minüt"ü işaret etmiştim. R. T. Erdoğan'ın, 2009'da, Davos'ta, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e sert çıkışından sonrasını bir inceleyin.

Millî Görüşçülerin ana ekseni; Yahudiler, Siyonizm, dünyaya hâkim olma düşünceleridir. Hatta size Lozan'daki Haham Haim Naum'u da anlatsınlar. İçlerinde, Yeniden Millî Mücadele (Y.M.M.) grubundan gelenler çok dahi iyi bilirler. "Yeniden Millî Mücadele" dergilerinin eski sayılarını açın, iki sözlerinden biri Siyonizimdir, Yahudiliktir. Her taşın altında Yahudiler. Masonları da hâriç tutmayalım... Masonluğu da kuranlar Yahudilerdir! Hitler'in "Kavgam" kitabının Türkiye'de yaygın okunması boşuna değildir!

Tabiî çizilen ürkütücü tablodan kurtulmak öyle kolay olmuyor. Okuya okuya, grupları tanı tanıya yön buluyorsunuz.

Bir tarihte "ABD Yahudi imparatorluğu" mealinde yazmıştım. ABD'nin İsrail'i şartsız, peşin desteklemelerinden, ABD'de, İsrail'e karşı hiçbir tenkide tahammül edilmemesinden, tenkide kalkışanların hemen boğulmasından bahsetmiştim. MOSSAD'ın yan sitelerinden biri beni "Siyonist düşmanı" listesine almıştı. (İsrail ve Filistin'e gidip olup bitenleri objektif yazanın da ben olduğunu burada hatırlatayım.)

Sonra yazdıklarım doğrulandı: Harvard Kennedy School of Government'ın dekanı Stephen Walt ve Chicago Üniversitesi'nden John Mearsheimer, 2006'da yayınladıkları 83 sayfalık raporla ABD'deki İsrail lobisinin gücünü ortaya koydular.  Sen misin bizim içyüzümüzü yazan?! Başlarına gelmeyen kalmadı.

ABD başkanları seçimleri Yahudilerin sayesinde kazanırlar:

ABD'de Yahudiler nüfusu sadece yüzde 2, ama dolar milyarderlerinin oranı %50'dir. Seçim bağışı bütün gruplardan kat kat fazladır. 

Yahudilerin %94'ü seçimler için kritik önemi hâiz eyaletlerde yaşar.

Yahudilerin ABD seçimlerinde ABD'de 50'nin üzerinde İsrail destekçisi lobi teşkilâtı var. En güçlü lobi teşkilatlarından AIPAC'nin eski direktörü Steve Rosen, "Seçilmek isteyen bir ABD'li siyasetçinin İsrail karşı söz etmesi siyasi intihar olur." demiştir.

İsrail taraftarı değilseniz gazetelerde yazamazsınız. 60 yazara karşı İsrail taraftarı olmayan belki 5 yazardan bahsedilebilir. 3 büyük TV kanalının CEO'su Yahudi'dir. 4 büyük film şirketi Yahudi sermayesinin elindedir. "New York Times" başta olmak üzere ülkenin en büyük yayın grubu yine Yahudilere aittir.

Barack Obama, giderayak, Hillary Clinton'a destek için, İsrail'e 38 milyar dolarlık askerî yardımı imzaladı.

Türkiye'ye "van minüt"ün bedeli mi ödetilmek isteniyor? Hani sesli düşünüyorum da...

Millî Görüşçülerin, her taşın altında Yahudi arayan yaman "dedektifler"i şu mevzuya bir yönelseler, diyorum.

Yazarın Diğer Yazıları