Nagatomo'dan Galatasaray açıklaması

Nagatomo'dan Galatasaray açıklaması
Geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan, sözleşmesi bitince İnter'e geri dönen Japon futbolcu Yuto Nagatomo geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın bonservisini almak için İtalya'da Inter ile görüşmelerini sürdürdüğü Yuto Nagatomo geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

Japon futbolcu geleceğiyle ilgili dış basına yaptığı açıklamada, "Şu anda hangi takımda oynayacağımı ben de bilmiyorum. Inter ile Galatasaray görüşmeye devam ediyor. Bu görüşmenin ardından neler olacağını hep birlikte göreceğiz." diye konuştu. 

TERİM İSTİYOR

Galatasaray'da Terim'in alınmasını istediği ve İdari Menajer Şükrü Hanedar'ın Milano'da masaya oturduğu Inter Kulübüne bir mesajda Japon sol bekten geldi. 2011 yılından bu yana Inter Kulübünde forma giyen Nagatomo, İtalyan ekibine "Kariyerime Galatasaray'da devam etmek istiyorum. Bu isteğimi göz önünde bulundurmanızı isterim" diyerek transfer görüşmeleri esnasında düşüncesini dile getirdi.İtalya'da Inter Kulübü ile görüşen ve 2 milyon euroluk teklif yapan Galatasaray yönetimi bu transferi uzatmadan anlaşmayı yapmak istiyor.