Nagatomo'dan transfer açıklaması

Nagatomo'dan transfer açıklaması
Galatasaray’ın bonservisini satın almak istediği Nagatomo, Japonya’nın Kolombiya ile oynayacağı kritik maç öncesi transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Galatasaray’da geçiren Yuto Nagatomo son günlerde hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili suskunluğunu bozdu.

Gerçek durumu bilmediğini ifade eden deneyimli oyuncu, “Galatasaray’ın transferim için anlaştığı haberlerini görüyorum, sonra anlaşmadıklarını. O yüzden şu anda her şey benim için yeni. Görüşmelere ben dahil değilim, bu Galatasaray’ın işi. Şu anda sadece tek bir maça konsantre olmuş durumdayım. Dünya Kupası’ndayız ve önemli olan da bu” ifadelerini kullandı.  

GALATASARAY'DAN YALANLAMA GELMİŞTİ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in bugün Nagatomo için söylediği ifadelerin ardından sarı kırmızılı ekipten Nagatomo ile bir açıklama gelmişti: "Yuto Nagatomo ile ilgili henüz herhangi bir anlaşmamız yoktur. Oyuncu ve Inter kulübüyle herhangi bir anlaşma olması halinde transfer, resmi internet sitemiz ve tüm yayın organlarımız tarafından taraftarlarımıza ve spor kamuoyuna duyurulacaktır."