Napoli – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Napoli – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki 3. sınavında bu gece İtalya’da Napoli’nin konuğu olacak. Peki Napoli - Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Benfica ve Dinamo Kiev maçlarından 1'er puan çıkaran Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 3. sınavında bugün Napoli ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, ilk iki maçında kayıp yaşamayan ve 6 puanla grubun zirvesinde bulunan güçlü İtalyan temsilcisinden çekinmiyor. Kara Kartal, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj sağlamak için evinde oynadığı son 18 Avrupa kupası maçında yenilmeyen Napoli'nin karizmasını Çizme'de çizmek istiyor. Avrupa'da ‘cehennem' olarak bilinen San Paolo Stadı'nda oynanacak olan Napoli – Beşiktaş maçında Rus hakem Sergei Karasev düdük çalacak.

TEK FORVETE DÖNÜŞ

21 kişilik kafileye ağrıları süren Oğuzhan'ı almayan Teknik Direktör Şenol Güneş, Napoli önünde kalede Fabri tercihini sürdürüp, Beck-Marcelo-Tosic-Caner defans dörtlüsünü de bozmayacak. Sakatlığını tamamen atlatan Gökhan İnler'in Atiba ile birlikte defansın önündeki ikiliyi oluşturması bekleniyor. Sağ kanatta Quaresma ve 10 numarada Talisca'ya görev vermeyi planlayan Güneş, ligde dinlendirdiği Olcay veya yedek soyundurduğu Adriano'yu sol önde kullanacak. Kayseri'de sahaya çift forvet süren deneyimli hoca, artık gol siftahı yapması beklenen Aboubakar'ı ileri uçta tek forvet olarak oynatmayı düşünüyor.

NAPOLI – BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 21:45’te başlayacak Napoli – Beşiktaş maçı Tivibuspor 2’den canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

NAPOLI: Reina, Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam, Hamsik, Allan, Jorginho, Callejon, Insigne, Mertens

BEŞİKTAŞ: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Gökhan İnler, Quaresma, Talisca, Olcay, Cenk

BEŞİKTAŞ TARAFTARINA UYARI

İtalya’nın suç oranı en yüksek şehirlerinden Napoli'de mavi-beyazlı takımın fanatikliğiyle ünlü taraftarları işi holiganlığa vardırabiliyor. 2 bin 500'i aşkın Türk taraftarın da San Paolo Stadı'nda Beşiktaş'ı destekleyeceği karşılaşma, UEFA tarafından ‘çok riskli' ilan edildi. Geniş güvenlik tedbirleri alan Napoli emniyeti, kente gelen siyah-beyazlı futbolseverlerin yankesicilik ve gaspa karşı da dikkatli olmasını istedi.

Beşiktaş kulübü ise maçtan 4 saat önce tüm taraftarların Stazione Marittima Limanı'nda toplanıp, polis kontrolünde stada toplu gitme zorunluluğunu duyurdu. 3 Türk polis de takviye olarak maçta görev yapacak. Geçen sezon Napoli-Legia UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında olaylar çıkmıştı.