Ücretsiz dizi ve film izleme platformları

Ücretsiz dizi ve film izleme platformları
Netflix, Amazon, Disney Plus gibi platformların aylık abonelik fiyatları açıklandıktan sonra kullanıcılar daha uygun fiyatlı platformlara kaydı. Hatta öyle ki DNS ayarlarıyla oynayanlar, sitelere yasal olmayan yollardan girmeye çalışanlar bile var. Ancak bu haberimizdeki platformlardan dizi ve filmler ücretsiz olarak izlemek mümkün.

ShiftDelete''de yer alan bilgilere göre; ücretsiz dizi ve film siteleri bulunuyor ancak bu siteler için unutmamak gereken nokta reklamlar. Karşınıza sık sık reklamlar çıkabilir. Zaten bu durum, ücretsiz hizmet veren platformlar için kaçınılmazdır. İşte o siteler:

puhutv

Puhutv, yerli ve yabancı yapımları bir arada barındıran masaüstü ve uygulama erişim yapılan bir dizi ve film bir platformu. Burada ücretsiz ve reklamlı olarak eski ya da güncel birçok yapım yer alıyor. Puhutv’de güncel ve eski TV dizilerinin yanında bir de sadece kendi için hazırlanmış özel yapımlar da bulunuyor. Platformun çocuklar için özel bir kategorisi de mevcut.

YouTube

En popüler video paylaşım platformlarından olan YouTube’da birçok yerli, yabancı film ve dizi seçeneği mevcut. Sosyal medya platformunda yer alan yapımlar, reklamlı ve ücretsiz olarak izlenebiliyor. Ancak YouTube Premium hizmet karşılığında reklamların tamamen işlevsiz kaldığını tekrardan hatırlatalım.

DMAX

DMAX, yaşam merkezli eğlenceyi ön planda tutan bir televizyon kanalı. Kanalın uygulaması mevcut değil fakat masaüstü sürüm ile ulaşmak mümkün. İçeriklerde genellikle zorlu meslekler grupları, arabalar ve sporla ilgili yapımlar yer alıyor.

Vimeo

YouTube ile benzerliğiyle bilinen Vimeo, ABD tabanlı bir video paylaşım platformudur. Fakat burada, YouTube ile farklı olarak sadece film ve belgeseller ön plana çıkıyor. Vimeo’nun bir de ek olarak ücretli hizmeti mevcut. Hizmete masaüstü sürümden ve uygulamadan ulaşılıyor.