Ndiaye, yolunu Galatasaray’a çevirdi

Ndiaye, yolunu Galatasaray’a çevirdi
Galatasaray’ın yolunu gözlediği Ndiaye ve Stoke City İngiltere’den bekledikleri teklifleri alamadı. Senegalli oyuncunun Galatasaray’a geri dönüş ihtimali her geçen gün artıyor.

Öncelikli olarak İngiltere'de ve bu arenada şansını denemeye devam etmek isteyen Badou Ndiaye, Ada'da istediği teklifi alamadı. Premier Lig ekiplerinden beklediği teklifi alamayan Ndiaye de eski kulübüne artık iyice sıcak bakmaya başladı. Bu gelişme üzerine İdari Menajer Şükrü Hanedar da Stoke City Kulübü ile görüşmelerini hızlandırdı. Galatasaraylı yöneticiler henüz, Ndiaye'nin transferinin bitmediğini belirtirken Senegalli oyuncuyu kiralamak için girişimler sürüyor. Fatih Terim de en geç ay sonunda Ndiaye'den iyi haber bekliyor.

Ndiaye'nin Galatasaray'ın yıllık 2 milyon euro'luk teklifini kabul ettiği belirtilirken şimdi gözler Stoke City'de... City'nin kiralama bedelinde indirime gitmesi bekleniyor

Stoke City'nin Almanya'daki kampına belirlenenden 2 gün geç katılan Badou Ndiaye'ye kulüp tarafından idari para cezası kesildi.

Hocası Gary Rowett'dan ayrılmak için izin istediği iddia edilen Senegalli oyuncu, belirsizlik nedeniyle oldukça sıkıntılı...

Badou Ndiaye, Stoke City'de 13 maça çıkarken bu maçların hepsine ilk 11'de başladı ve iki gol atarken bir de asist yaptı.