Nerede o güzel günler!

Rijkaard’ın gönderilmesinden sonra, Hagi’nin gelmesi de G.Saray’a ne yazık ki çare olmadı..
Olmadı çünkü; G.Saray’da ki sorunun Rijkaard ile Hagi olmadığı artık gün gibi aşikar..
Sarı kırmızılı kulüp yıllar sonra tarihinin en kötü günlerine geçiriyorsa. Bunun sebebinin kadro yetersizliği ve bu yetersiz kadroyu kuran yönetim olduğu ortaya çıktı..
Zira son yıllarda başlayan ve özellikle son iki sezondur devam eden yalnış, yetersiz ve kötü futbolcuların transferleri ne yazık ki G.Saray’ı bu hale getirdi..
Çok para harcamadan, üstelik aklı evel birinin düşüncesiyle başlayan ’bonservisi elinde futbolcu transferleri’sonunda Cimbom’u bu noktalara taşıdı..
Sorarım size son yıllarda Carrusca, İnnamato, Linderoth, Bauzid, Lincoln, Barosso, Meira, Kewell, Baros, Leo Franco, Keita, Elano, Neill, Jo, Santos, Cana, Pino, İnsiua ve Misimoviç’den hangisinin güzel futbolunu hatırlıyorsunuz.. Biraz Baros, biraz Kewell, biraz’da Neill, biraz Pino ya gerisi. Hepsi boş, hepsi kazık..
Nerede kaleyi gollere kapatan Simoviç, attığı şutları hatırlarımızdan silinmeyen Prekazi, UEFA Kupası sevincini bize yaşatan Hagi, Popescu, Taffarel nerede. 58 maçta 48 gole imza atan Jardel’li, duruşu ile hepimizin güvendiği Mondragon’lu güzel günler nerede..
Büyük yetenek diye gelen Carussca’yı göndermek için az mı uraştılar.. Linderoth’u üç yılda bir türlü iyileştiremediler.. İki maç oynayan Barosso’yu hatırlayan var mı? Bauzid’e ne oldu? Lincoln’ü ülkesine göndermek için neler yaptılar.. Meira ilk fırsatta nasıl kaçtı? Dünya futbolunun yıldızı olan Ribery’i nasıl elden kaçırdılar? Biraz ele avuca gelen Keita para için nasıl satıldı ? Dünya’nın parası verilen Elano’nun icraatını gördünüz mü? Jo ile Santos’a hayatının en güzel tatillerini kim yaptırdı? Çakma Arjantinli İnsua’yı kim getirdi ? Dünya’nın parası verilen Misimoviç A 2 için mi alındı?
Bütün bu yalnışları kim yaptı?
Eğer bütün bu sorulara cevap verebiliyorsanız.. İşte G.Saray’daki suçlular; Yeteneksiz, bonservisi elinde alınan futbolcular ve onlara G.Saray forması giydiren yönetim..

Yazarın Diğer Yazıları