Animeseverleri Netflix'ten sevindiren haber...

Animeseverleri Netflix'ten sevindiren haber...
Netflix'ten anime film fragmanı yayınlandı. 90'ların popüler oyunu Tekken filme dönüştürüldü.

ShiftDelete''de yer alan bilgilere göre; Netflix, orijinal anime içeriklerine bir yenisini daha eklemeyi planlıyor. Bu doğrultuda platform, Tekken: Bloodline için ilk fragmanını yayınladı. Paylaşılan bir buçuk dakikalık videodan görebildiğimiz kadarıyla Tekken 3’te karşımıza çıkan Jin Kazama’ya odaklanılacak.

Tekken: Bloodline 2022’de yayınlanacak!

90’lı yılların çocuklarının yakından tanıdığı Tekken serisinin hikayesi yıllar içerisinde bir kaç sefer film ve dizi olarak uyarlanmak istendi. Ancak ortaya çıkan yapımlar -özellikle 2010 yılında çıkan Tekken filmi- eleştirmenler tarafından yerin dibine gömüldü. Hatta meşhur oyunların yapımcısı Katsuhiro Harada bile filmin izlenemeyecek kadar kötü olduğunu dile getirmişti.

Netflix uyarlaması ise beklenenin aksine animasyon filmi veya dizisi olarak değil, anime olarak karşımıza çıkıyor. Tekken: Bloodline olarak isimlendirilen yapımın başrolünde Jin Kazama’yı görüyoruz. Ardından Mishima ailesinin mirası ve bolca doğa üstü güç göreceğimiz The King of Iron Fist turnuvası da hikayeye dahil oluyor.

Mishima ailesinin jenerasyonlar boyunca taşıdığı Şeytan Geni isimli bir mutasyonu bulunuyor. Bu mutasyonun da yozlaştırıcı bir doğası var. Dolayısıyla Heihachi Mishima, oğlu Kazuya Mishima ve torunu Jin Kazama üzerindeki etkilerine yakından tanık oluyoruz.

Jin’in annesi Jun Kazama da orijinal oyunlarda karşımıza çıkan bir karakterdi. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla da Ogre tarafından saldırıya uğrayana kadar oğlu Jin’e dövüş eğitimi veriyordu. Fakat Ogre, Jin’in hayatını alt üst ediyor. Sonunda ise sayısız karakter ve aile sırları açığa çıkarak turnuvaya kadar giden bir yolun ilk taşını koyuyor.

Netflix tarafından yapılan paylaşımdaysa şunlar söylendi:

Güç her şeydir. Jin Kazama, ailesinin dövüş stili olan Kazama Tarzı Geleneksel Dövüş Sanatlarını erken yaşta annesinden öğrendi. Fakat aniden bir kötülük ortaya çıkıp onun için değerli olan her şeyi yok ederek hayatını sonsuza dek değiştirirken elinden hiçbir şey gelmedi. Yaşananlara engel olamadığı için kendine kızan Jin, intikam sözü verdi. Bunu gerçekleştirmek için mutlak gücü aradı. Görevi, küresel bir sahnede nihai savaşa yol açacak

– The King of Iron Fist Tournament.

İlgili Haberler