...Ve Gül yine rahatsızlandı

...Ve Gül yine rahatsızlandı
...Ve Gül yine rahatsızlandı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 29 Ekim törenleri öncesinde rahatsızlandı. Kayseri’deki temasları sırasında soğuk algınlığı ge

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 29 Ekim törenleri öncesinde rahatsızlandı. Kayseri’deki temasları sırasında soğuk algınlığı geçiren Cumhurbaşkanı’nın dünkü programları iptal edildi. Hayırseverler için Erciyes Tekir Yaylası’nda düzenlenecek ödül törenine katılması ve ardından “Kayseri Evleri”ni ziyaret etmesi beklenen Gül’ün, soğuk algınlığı yaşadığı öğrenildi. Rahatsızlığı nedeniyle bir süre Kayseri’de istirahat eden Gül öğleden sonra karayolu ile Ankara’ya gitti. Cumhurbaşkanı’nın tam da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi rahatsızlanması dikkatlerden kaçmadı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Cumhurbaşkanımız hava değişiminden dolayı bir soğuk algınlığı geçirdi. Çok fazla abartılacak, sıkıntılı bir durum olmadığını özellikle söylemek isterim” dedi. Yıldız, “Cumhurbaşkanımız hava değişiminden dolayı bir soğuk algınlığı geçirdi. Çok fazla abartılacak, sıkıntılı bir durum olmadığını özellikle söylemek isterim. Yükseklik farkından dolayı da rakım değişikliği için de Erciyes Dağı’na çıkmasını ve Hayırseverler Zirvesi’ne katılmasını doktorlar tavsiye etmediler. Sayın Cumhurbaşkanımız da doktor tavsiyesine uyarak istirahat ediyorlar. Önemli ve ciddi bir durum olmadığını altını çizerek vurgulamak isterim” diye konuştu.

 


Kılıçdaroğlu’ndan telefon
Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun, soğuk algınlığı nedeniyle Kayseri’deki programlarının bir bölümünü iptal eden Gül’ü telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi.