Neymar sonunda kararını verdi

Neymar sonunda kararını verdi
Adı özellikle Real Madrid ile geçen Brezilyalı yıldız Neymar sonunda transfer dedikodularına açıklık getirdi. Golcü oyuncu, PSG forması giymeye devam edeceğini söyledi.

Adı son zamanlarda transfer dedikodularına karışan Neymar, Paris Saint Germain'de kalacağını açıkladı.

Brezilyalı yıldız PSG’den ayrılmayı düşünmediğini ve Paris’te mutlu olduğunu söyledi.

Cristiano Ronaldo’nun, Juventus ile adının transfer söylentilerine karıştığı andan itibaren Real Madrid ile anılan Neymar, İspanyol kulübünde forma giymeyi hiçbir zaman düşünmediğini belirtti.

Dünya Kupası çeyrek finalinde Belçika’ya mağlup olduktan sonra Fox Sportsmikrofonlarına konuşan yıldız futbolcu, ‘’PSG formasıyla meydan okumaya devam edeceğim. Basın söylentiler yaratıyor, ancak herkes PSG’yi ne kadar önemsediğimi biliyor. Daha büyük başarılar elde etmek için çabalamak istiyorum. Burada misyonumu tamamlamadım.’’ dedi.

Dünya Kupası’nda sergilediği performansla Fransa’nın şampiyonluğunda pay sahibi olan takım arkadaşı Kylian Mbappe hakkında da konuşan Neymar, genç oyuncu için övgü dolu sözler sarf etti.

“O harika bir oyuncu. Önümüzdeki birkaç yıl içinde dünyanın en iyi oyuncularından biri olmak için mücadele edeceğine inanıyorum. Önümüzdeki sezon yine aynı takımda forma giyeceğimizi düşünmek heyecanlandırıyor. Dünya Kupası’nda bile her gün sohbet etmeye çalıştık."

Neymar ayrıca Serie A şampiyonu Juventus'tan sezon sonunda ayrılıp, PSG'ye katılan İtalyan efsane Gianluigi Buffon'u da değerlendirdi.

"Soyunma odasında ve sahada Buffon’a sahip olmak bize başarı için ekstra motivasyon sunacaktır. Onun takımımıza sağlayacağı deneyim, bulunduğumuz kulvarlarda en büyük şampiyonluk adayı olmamızı sağlayacak.”