Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı: Cenazesinde dikkat çeken ayrıntı

Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı: Cenazesinde dikkat çeken ayrıntı
Önceki gün evinde hayatını kaybeden Modacı Nur Yerlitaş, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Modacının yakın arkadaşı Sibel Can, Yerlitaş'ı son kez görmek için Gasilhane'ye gitti.

2 yıl önce beyin kanseri teşhisi konan ve altı ay arayla iki operasyon geçiren modacı Nur Yerlitaş (64), dün Şişli Fulya'daki evinde hayatını kaybetti. Korona virüs salgını nedeniyle Yerlitaş için cenaze töreni düzenlenmedi.

SİBEL CAN AYRINTISI

Yerlitaş'ın Zincirlikuyu Gasilhanesi'ne getirilen cenazesini görmek için yakın arkadaşı sanatçı Sibel Can, gasilhaneye geldi. Gasilhanenin önünde Yerlitaş'ın ailesinin ve yakınlarının beklediği görüldü. Yerlitaş'ın cenazesi vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'ndaki annesinin mezarlığının yanına defnedildi. 

Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955'te İstanbul'un Vefa semtinde doğdu. Kariyerine İtalya'dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. 80'li yıllarda Paris ve Milano'dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başladı. Daha sonraki yıllarda kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi. 

unlu-modaci-nur-yerlitas-son-yolculuguna-ugurlandi-2172-dhaphoto8.jpgunlu-modaci-nur-yerlitas-son-yolculuguna-ugurlandi-2172-dhaphoto7.jpgunlu-modaci-nur-yerlitas-son-yolculuguna-ugurlandi-2172-dhaphoto4.jpgunlu-modaci-nur-yerlitas-son-yolculuguna-ugurlandi-2172-dhaphoto2.jpg

unlu-modaci-nur-yerlitas-son-yolculuguna-ugurlandi-2172-dhaphoto9.jpg