Tunceli'de hain saldırı! 1 şehit

Tunceli'de hain saldırı! 1 şehit
Tunceli'de, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, bir güvenlik görevlisi şehit oldu. Nusaybin'de de PKK'lıların güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcıyı infilak ettirerek düzenlediği saldırıda 2 güvenlik görevlisi şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesi Kuşluca Jandarma Karakolu'ndan operasyona çıkan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı.

Çatışmada, teröristlerin açtığı ilk ateşte, 1 güvenlik görevlisi şehit olurken, bir asker de yaralandı. Yaralı asker, helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Çatışmanın sürdüğü bölgeye çok sayıda özel harekat timleri sevk edildi.,

 

Nusaybin'de Patlama

Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı ve hendek kazan, barikat kuran, el yapımı patlayıcı tuzaklayan PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonlar bugün de sürdürüldü. Operasyonlar sırasında bugün Fırat Mahallesi'nin Çağ Caddesi üzerinde PKK'lıların el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 asker de yaralandı.Yaralı asker Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırıda şehit sayısı 2'ye yükseldi.

İlçede PKK'lıların etkisiz hale getirmek için operasyonlar sürüyor.