Transferde son imzalar atıldı

Transferde son imzalar atıldı
Ara transferin son gününde Süper Lig ile PTT 1. Lig'inde birçok futbolcu yeni takımlarına imza attı.. İstanbul Başakşehir, anlaşma sağladığı Senegalli Stephane Badji ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferinden önce Fenerbahçe forması giyen Moussa Sow ile Beşiktaşlı Demba Ba'nın tavsiyelerini aldığını kaydeden 24 yaşındaki Senegalli futbolcu, "Sow çok iyi arkadaşım. Sow ve Demba Ba kesinlikle İstanbul Başakşehir'e gelmemi söyledi. Bu yüzden transfer teklifini bir an bile reddetmeyi düşünmedim" dedi.
* Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ile 10 gün önce yollarını ayıran Lomana Tresor Lualua'yı kadrosuna dahil etti. Futbolcu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
* Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kaleci Mahmut Bezgin'i kadrosuna kattı.
* Denizlispor Belçika takımı Lierse'den 32 yaşındaki forvet Dorge Rostand Kovemaha, G.Saray'dan Emre Can Coşkun ve Osmanlıspor'dan eski futbolcuları Furkan Şeker ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
* Tepecikspor, Orduspor'un sözleşmesini feshettiği Metin Tuğlu ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Tuğlu, 13 yıl aradan sonra eski takımına dönmüş oldu. Kulüpler, dün ismini federasyona bildirdiği isimleri ise bugün renklerine bağlayabilecek.