O belgeleri torbalarla göndereceğim

O belgeleri torbalarla göndereceğim
Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Karaman’da partisinin çeçim bürosunda düzenlediği basın toplantısında konuşan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, geçen hafta vatandaşlara, farklı kişilere ait seçmen kağıtlarının gönderildiği yönünde şikayetler aldıklarını söyledi.

Ardından konuyla ilgili belgeleri kamuoyuyla paylaştığını ifade eden Tekin, “Bunun üzerine YSK’dan bana; ’Elinizdeki belge ve bilgileri tarafımıza 2 gün içerisinde gönderin, yoksa bu haberler tekzip edilecek’ diye yazı geldi. Anayasa’nın ayaklar altında olduğu bir ortamda, hiç kimseye cesaret edip bir yazı gönderemezken, bana hangi cesaretle bu yazıları gönderiyorsunuz? Ben şimdi o belgelerin tamamını torbalarla göndereceğim. Biz belgesiz, bilgisiz konuşan insanlar değiliz” diye konuştu.

Dürüst bir iktidar şart

Bu arada seçim çalışmaları kapsamında kamuoyuna sundukları projelerin bir hükümet programı olduğunu, bu projeleri 8 Haziran’dan sonra hayata geçireceklerini belirten Tekin, şöyle devam etti: “Şimdi Türkiye kendisini kime teslim edecek? Yalandan uzak, haramdan uzak, talandan uzak bir iktidara mı teslim olacak? Türkiye dürüst, iş bilir, hesap verebilir bir iktidara teslim olmak zorunda. Onun adresi de CHP’dir.”