O gazeteciden Adalet yürüyüşü yorumu: Hiç kimse Bahçeli'yi ciddiye almadığı için...

O gazeteciden Adalet yürüyüşü yorumu: Hiç kimse Bahçeli'yi ciddiye almadığı için...
Gazeteci Can Ataklı, Korkusuz'da bugünkü yazısında yandaşların Adalet yürüyüşüne tepkilerini kaleme alarak, "biat etmekle aklını bozmuş kişilerin tahrik edilmek istendiğini" ve bunun için de önce Bahçeli'ye görev verildiğini öne sürdü.

"Adalet Yürüyüşü Kimi Tahrik Ediyor?" başlıklı yazısında Can Ataklı, Adalet yürüyüşüne herkesten önce Bahçeli'nin tepki gösterdiğini belirterek "Hiç kimse Bahçeli'yi ciddiye almadığı için bu kin ve nefret söylemi hiç yankı bulmadı, herkes gülüp geçti." ifadelerini kullandı. 

İşte Ataklı'nın yazısının o bölümü: 

"Yandaş yalaka takımın gazete başlıklarına, televizyon haberlerine bakıyorum; Adalet yürüyüşünü “tahrik yürüyüşü” yorumuyla yayınlıyorlar.
Kim tahrik oluyor acaba?
Bu tayfanın nelerden tahrik olduğunu bildiğimiz için önce yürüyüşteki kişilerin kılık kıyafetine bakıyorum ister istemez. “Acaba” diyorum kendi kendime “yürüyüşe katılan bazı kadınların diz kapakları falan mı görünüyor da tahrik oluyorlar?”
Şimdi ben de seviyeyi onların düzeyine çekmeyeyim.
Adalet Yürüyüşünden kimse tahrik olmaz elbette ama aklını iktidara biat etmekle bozmuş kesimlerin tahrik edilmek istendiği kesin.
Bu görevi önce Devlet Bahçeli'ye verdiler. Herkesten önce çıktı bu büyük yürüyüşe karşı çıkarak “Ya İstanbul'dan da yürüyenler olursa ne yapacaksınız” gibi akla ziyan bir soru sordu.
Sanıyorum artık hiç kimse Bahçeli'yi ciddiye almadığı için bu kin ve nefret söylemi hiç yankı bulmadı, herkes gülüp geçti.
Şimdi tahrik görevini yandaş yalaka kesimler üstlendi. “CHP tahrik ediyor” diyerek birilerini tahrik etmeye çabalıyorlar.
Sonuç alırlar mı? Alamazlar aslında. Bu ülkenin insanlarının sağduyusu her zaman güçlü olmuştur, bu saçma sapan haberlere kapılarak tahrik falan olmaz."

 

 

 

İlgili Haberler