O Hanımefendi Genel Başkan Olacak!

O Hanımefendi Genel Başkan Olacak!
MHP'de olağanüstü kurultaya günler kala yurt gezilerini hızlandıran Genel Başkan Adayı Meral Akşener'e ilgi günden güne artıyor.

 MHP Genel Başkan adayı Akşener, vatandaşlarla buluşmak için geldiği Erzurum’daki yoğun programının ardından akşam saatlerinde karayoluyla Giresun'a hareket etti. Erzurum'da gördüğü yoğun ilgi Giresun güzergahında geçtiği şehirlerde de süren Akşener'in konvoyunun önü bir çok ilçede vatandaşlar tarafından kesildi. Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen yüzlerce vatandaş Akşener'i karşılamak için sokaklara döküldü.

"O HANIMEFENDİ GENEL BAŞKAN OLACAK"

Saat 23:00'te Giresun'un Doğankent İlçesine ulaşan Meral Akşener'i burada da yüzlerce vatandaş karşıladı. Doğankent'in MHP'li Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin de yerini aldığı karşılamanın ardından Akşener partililere belediye binasının balkonundan hitap etti.

Belediye binasının bulunduğu sokağa asılan "O Hanımefendi Genel Başkan Olacak" yazılı pankart yoğun ilgi gördü. Bilindiği gibi MHP Genel Başkanı Bahçeli 1 Kasım seçimleri öncesi Meral Akşener'e milletvekili listelerinde neden yer vermediğiyle ilgili bir soruya "O Hanımefendi dinlenecek" cevabını vermişti.

 

 

Kaynak: gazete2023