O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu?

O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu?
O Ses Türkiye yarışması 2019 dün gece şampiyonu belli oldu. Sosyal medyada çok araştırılan kim şampiyon oldu Bu isim Murat Boz’un takımından Ferat Ülger oldu. Peki Ferat Ülger kimdir işte detaylar.

O Ses Türkiye'de final gecesi üç ayrı sms oylaması yapıldı. Finale kalan altı yarışmacıdan dördü ilk oylamada, diğer ikisi ise ikinci oylamada elendi. Finale ise Beyaz’ın takımından Umut Kaç ve Murat Boz'un takımından Ferat Üngür kaldı.

O SES TÜRKİYE'DE KİM ŞAMPİYON OLDU

Yapılan üçüncü sms oylamasının sonuçları noter tarafından Acun Ilıcalı'ya teslim edildi. Ilıcalı O Ses Türkiye 2019 birincisini belirleyen sonuçları canlı yayında açıkladı. O Ses Türkiye 2019'un şampiyonu ise Ferat Üngür oldu. Murat Boz ise takımından Ferat Üngür'ün şampiyon olmasıyla büyük sevinç yaşadı.

Ferat Üngür Kimdir

Diyarbakır doğumlu olan Ferat Üngür ,lisansını Adıyaman Üniversitesi'nde Müzikoloji bölümünde tamamladı. O Ses Türkiye sahnesine çıkma cesaretini bu yıl gösterebildiğini söyleyen Ferat Üngür, sahnede alıyordu . Ferat Üngür, O Ses Türkiye’ye “Zülfü Kaküllerin Amber Misali” şarkısıyla katılmıştı. Karar aşamasına gelindiğinde ise Anıl Şimşek, O Ses Türkiye'deki yoluna Murat Boz ile devam ettiğini açıklamıştı.