F.Bahçe’nin efsanesi Alex’ten zeytin dalı

F.Bahçe’nin efsanesi Alex’ten zeytin dalı
İstanbul’a gelen ve kendisini karşılamaya koşan taraftarların havaalanında izdihama neden olduğu Alex De Souza’nın hayatını anlatan bir belgesel için döndüğü bildirildi. Brezilyalı oyuncunun başkan Aziz Yıldırım’dan randevu talep edip aradaki buzları eriteceği öğrenildi

İstanbul’a önceki gece gelen Fenerbahçe’nin eski 10 numarası; Alex’in başkan Aziz Yıldırım ile arasındaki buzları çözmek istediği öğrenildi. Yıllarını verdiği Fenerbahçe’den Yıldırım ile yaşadığı gerginlik nedeniyle olaylı bir şekilde ayrılan Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe Ülker’in, THY Avrupa Liginde MaccabiElectra ile oynayacağı çeyrek final maçını izlemek için geleceği öne sürülmüştü. Ancak işin aslının bu olmadığı ortaya çıktı. Alex de Souza’nın bir Brezilya TV kanalının kendisi için hazırlayacağı belgeselde; hem Samandra Tesisleri’nin hem Saracoğlu Stadı’nın hem de kendisine ait heykelin görüntülerinin kullanılması için Aziz Yıldırım’dan bizzat izin isteyeceği öğrenildi. Başkandan randevu talep edecek olan Alex’in bu isteği kabul edilirse Yıldırım ile cuma gününe kadar görüşmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde ülkesinde jübile yapan Alex de Souza için Fenerbahçe resmi sitesinden “Başarılar dileriz” başlıklı bir mesaj yayınlamıştı.

Büyük ilgi gördü

Sarı-Lacivertlilerden uzatılan bu zeytin dalına da aynı şekilde karşılık vermek isteyen Alex’in geçmişte yaşanan tüm kırgınlıkları bir kenara bırakıp Başkan Aziz Yıldırım ile görüşmek istemesi takdirle karşılandı. Brezilyalı efsanenin Süper Lig’de Pazartesi günü Şükrü Saracoğlu’nda oynanacak olan Bursaspor karşılaşmasını da stattan izleyeceği belirtildi. Alex de Souza, “Fenerbahçe benim en büyük aşkım. Sarı-lacivertli renkleri ve Türkiye’yi çok seviyorum. Bazı yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir. Ancak burayı her zaman yuvam gibi gördüm. Fenerbahçe taraftarından ve Türk halkından gördüğüm ilgi hafızalarımdan hiç silinmedi. Bir gün yine Fenerbahçe’de, bu kez teknik adam olarak tabii ki dönmek isterim. Havalimanında bana gösterilen ilgi muhteşemdi. Herkese teşekkür ederim. Türkiye’ye geldiğim için çok mutluyum. Fenerbahçe’ye yapılan saldırı beni çok üzdü. Yıllarca kaptanlığını yaptığım takımın tabii ki şampiyon olmasını isterim. Arkadaşlarımı çok özledim” şeklinde konuştu.