Öcalan dövmeli ABD askerleri görüntüleri ortaya çıktı

Öcalan dövmeli ABD askerleri görüntüleri ortaya çıktı
ABD'nin terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye desteğinde sınır tanımıyor. ABD askerleri şimdi de terörist başı Öcalan dövmesi yaptırdığı ortaya çıktı!

ABD’nin terör örgütüne desteğinin kanıtı olan YPG armalı askerlerden sonra bu kez de göğsünde Öcalan dövmesi bulunan ABD’li askerlerin görüntüleri ortaya çıktı

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin armasını taşıdıkları ortaya çıkan ABD askerlerinin, terör örgütüne açık desteği, Lions of Rojava (Rojava aslanları) adıyla kurdukları sitede paylaştıkları fotoğraflarla bir kez daha belgelendi.

Sabah gazetesinin haberine göre, Amerikalı askerlerden bazılarının, bölücü örgütün lideri Öcalan'ın fotoğrafını vücuduna dövme yaptırdığı, PKK'lılarla ve PKK flaması ile Türkiye konsolosluğu tabelası önünde fotoğraf çektirdiği açıkça görüldü.

İSTİHBARAT RAPORLARI

Kolunda YPG arması, göğsünde ABD bayrağı olan özelkuvvetler askerleri, Türkiye'den büyük tepki gördü. Terör örgütüyle ittifak yapan ABD askerlerinin yıllardır YPG'yle birlikte kol kola, omuz omuza olduğu istihbarat birimleri tarafından gün gün rapor ediliyordu. YPG'yle birlikte savaşan ABD askerlerinin açık açık Türkiye'ye karşı yürütülen kirli oyunun başrolünde yer almaları, skandal fotoğraflarla bir kez daha belgelendi. Amerikalı askerler ile terör örgütü mensuplarının birlikte olduğunu gösteren fotoğraflar, bazı internet sitelerinde ve yabancı gazetelerde de haber oldu.

SURİYE'DE 400 AMERİKALI

Irak'ta yürütülen 'kirli' savaşta adını katliamlarla duyuran eski Black Water şirketi mensuplarının da aralarında olduğu Amerikalı askerlerin, "Lions of Rojava" adı altında özel sayfaları bile var. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi YPG bayrağı altında savaşan birçok ABD'li asker bulunuyor. Lions of Rojava grubu üyesi askerler, yaklaşık 400 Amerikalı'dan oluşuyor. Suriye'de YPG saflarında savaşıyor ve PKK'lılara da komutanlık ediyorlar. Bunların büyük bölümü ordu eğitimli ya da doğrudan Black Water mensubu.

KÜRTÇE İSİM KULLANIYORLAR

Kendilerine ait bir taburları bulunduğu ileri sürülürken, hepsinin fark edilmemek için Kürtçe isimler aldığı da belirtiliyor. New York Times gazetesi de Lions of Rojava grubu üyesi aynı Amerikalı askerleri 30 Eylül 2015'te manşetine taşımıştı. Gazete haberinde, "IŞİD'le savaşan Amerikan gönüllülerle tanışın" başlığı ile YPG üniforması giymiş ABD'li askerleri dünyaya duyurmuştu.