Ödül canavarı yönetmenin arabası şok etti. Başkası olsa trilyonluk lüks araba alırdı

Ödül canavarı yönetmenin  arabası şok etti. Başkası olsa trilyonluk lüks araba alırdı
Dünyaca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, geçtiğimiz gün Cihangir'de kameralara takıldı. Mütevazı hayatıyla dikkat çeken Ceylan'ın 'mini' olarak tabir edilen iki kişilik küçük otomobili gündem oldu.

Ülkemize uluslararası alanda birçok ödül kazandırarak adından söz ettiren Nuri Bilge Ceylan, önceki gün Cihangir''de mini otomobiliyle görüntülendi. Ceylan''ın küçük ve eski model aracı dikkat çekti.

Mütevazı yaşamından ödün vermeyen Ceylan, dar sokaklı ve park sorunu olan Cihangir''de kullanmaya müsait ufak bir araç tercih ederek, trafik sorununu da böylelikle çözmüş oldu.

ONUNCU FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Diğer yandan Nuri Bilge Ceylan, kariyerinin 10''uncu filmi ''Kuru Otlar Üzerine''nin çekimlerine devam ediyor. 9 filmiyle Türkiye''de ve yurt dışında 183 ödül kazanarak bu alanda liderliği elinde bulunduran Ceylan, ''Kuru Otlar Üzerine''nin ilk gösterimini 2022 Cannes Film Festivali''nde gerçekleştirmek istiyor.

Memento Films Production (Fransa),NBC Film (Türkiye), Komplizen (Almanya) ve ATMO (İsveç) ortak yapımı olan ''Kuru Otlar Üzerine'', Kültür Bakanlığı''ndan 2 milyon TL destek aldı.

NURİ BİLGE CEYLAN''IN FİLMLERİ

1- 1995 Koza

2- 1997 Kasaba

3- 1999 Mayıs Sıkıntısı

4- 2002 Uzak

5- 2006 İklimler

6- 2008 Üç Maymun

7- 2011 Bir zamanlar Anadolu''da

8- 2014 Kış Uykusu

9- 2018 Ahlat Ağacı

İlgili Haberler