Oğan: "Onlar kapıdan kovsa, biz bacadan gireceğiz!"

Oğan: "Onlar kapıdan kovsa, biz bacadan gireceğiz!"
MHP'den ikinci kez ihraç edilmesiyle gündeme gelen Sinan Oğan, Best FM'de Ufuk Karcı'nın sunduğu Konuşan Türkiye programına konuk oldu.

İhraç sürecini anlatan Oğan; "MHP, kimsenin babasının malı değil. Onlar, kapıdan kovsalar biz bacadan gireceğiz. Kongrede çıkın karşımıza. Ülkücü irade bakalım ne diyecek. Talimatlandırılmış mahkemelerle bu işi çözemessiniz. Kim ihraç edilecekse, ülkücü irade karar versin" dedi.

MYK TOPLANTISI YAPILMADI

Oğan, "Bizim ihraç kararımızın yapıldığı iddia edilen toplantı gerçekleşmemiştir. İhraç için MYK toplanmalı. Bunun usulü olur. Çağrı usulü. Telepati ile davet edilmediyse ya davetiye vardır, ya sms atılmıştır. Bize denildiki 'sms atıldı' Mahkemeden bu sms kayıtlarını istedik. Hakim, 'hayır' dedi. 'Gerek görmüyorum' dedi. Hatta bazı MYK üyeleri de toplantıya alınmadı. Tamamen usulsüzlük var" ifadelerini kullandı.

Neden Meral Akşener ve Ümit Özdağ ile birlikte hareket etmediği sorusunu da Sinan Oğan, "Öncelikle benim bir 'B' planım olmadı. MHP'de mücadelenin dışında bir planım olmadı." diye cevapladı.