Oğan: "Stresli bir dönemi geçirdik"

Oğan: "Stresli bir dönemi geçirdik"
Ressam Mehtap Karakurt'un Ankara'da açtığı resim sergisi doğanın renklerini sanatseverlerle buluşturdu. Sergiye MHP Genel Başkan adayı Oğan da katıldı.

Ressam Mehtap Karakurt'un Ankara'da açtığı resim sergisi doğanın renklerini sanatseverlerle buluşturdu. Sergiye MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan ve MHP eski Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu katıldı. Sergiyi gezen Oğan, günlük çalışma hayatının yoğun temposundan uzaklaşma fırsatı bulduğunu belirtti. Ressam Mehtap Karakurt'un ODTÜ Çalık Sitesi Lokal Binası sergi Salonu'nda gerçekleştirilen "Doğanın Renkleri" isimli serginin önceki akşam gerçekleştirilen kokteyline katılan Oğan, referandum çalışmalarından sonra rahatlama fırsatı bulduğunu ifade etti.

Oğan, "Halk oylaması sürecinde son derece stresli ve yoğun bir dönemi geride bıraktık. Bugün çok değerli sanatçımız Mehtap Karakurt'un güzide eserleri sayesinde biraz olsun günlük çalışma hayatının temposundan uzaklaşarak rahatladık. Birbirinden güzel eserler var. Sanatçımızın emeğine sağlık" diye konuştu. Doğadaki tüm renk tonlarını harmanlayarak tablolarında doğal bir üslup ile yaşadığımız dünyaya farklı bir bakış açısı getiren ressam Karakurt, 33 eserini sanatseverlerle buluşturdu. 27 Nisan'da açılışı yapılan sergiyi Ankaralı sanatseverler 4 Nisan'a kadar gezebilecek. Sergi açılışına sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyasından ismeler ve çok sayıda sanatsever katıldı.