Oğan: "Türkiye hiç bu kadar hafife alınmamıştı!"

Oğan: "Türkiye hiç bu kadar hafife alınmamıştı!"
MHP Genel Başkan Adayı Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oğan, Trump ile yapılan 20 dakikalık görüşmeye değinerek, “Hiçbir dönemde Türkiye dışarıda bu kadar hafife alınmamıştı” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kritik ABD ziyaretini sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından değerlendirdi.

20 DAKİKA AYIRDILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ayrılan görüşme süresinin 20 dakika olmasına dikkat çeken Oğan, Türkiye’nin hiçbir dönemde bu kadar hafife alınmadığını vurguladı. Oğan, “ABD gazetelerinde makale, Senato'nun girişimi vs... FETÖ+PKK/YPG lobisi ABD'de Türkiye lobisinden daha mı güçlü? Bu nedir? Trump ‘dünya liderine’ 20 dakika ayırmış. Ayrıca YPG&FETÖ v.s. gibi kritik konularda da elimiz boş döndük” diye belirtti.

TÜRK MİLLETİNE HAKARET EDİLMİŞTİR

Ayrılan sürenin, konuşulacak meseleler için yetersiz olduğunu ifade eden Oğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilmeyen AK Troller için söyleyelim. Bu tür görüşmelerde aslolan baş başa zirvedir. Heyetler arası görüşmeler tekniktir. Belge sunumu vs. Şunu da söyleyeyim; oradaki Cumhurbaşkanı Türkiye'yi temsil ediyor dolayısıyla ona yapılan muamele Türk milletine yapılmıştır. Dolayısıyla da yapılan bu muameleden memnun olmadığımız için bunu yazıyorum. Bunca sorun ve sadece 20 dakika... Çok yetersiz.”

İlgili Haberler