Oğan'dan, Ahmet Hakan'a çok sert "Suriyeli" cevabı!

Oğan'dan, Ahmet Hakan'a çok sert "Suriyeli" cevabı!
Oğan, Ahmet Hakan’ın “Bu senin eserindir ey Suriyeli düşmanı!” başlıklı yazısına tepki gösterdi.

Sinan Oğan, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ın bugün köşesinde yayımlanan “Bu senin eserindir ey Suriyeli düşmanı!” başlıklı yazısına sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından sert tepki gösterdi.

Oğan, “Senin mantığına göre bu tecavüzün sebebi Suriyeli düşmanlığı ise Suriyelilerin taciz ve  tecavüzlerin sebebi Türk düşmanlığı mı?” ifadelerini kullandı.

İşte Oğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

NASIL ÇARPITABİLDİN BU KADAR?

Kadın, yaşlı çoluk çocuk mülteciye modern kamplarda bakalım ama sahillerde nargile fokurdatan Suriyeli Mehmetçik yerine gitsin ülkesini savunsun demek Suriyeli düşmanlığı mı daha önce sabıkası olan iki sapığın işlediği cinayeti nasıl bu kadar çarpıtabildin?

SENİN MANTIĞINA GÖRE…

Senin mantığına göre bu tecavüzün sebebi Suriyeli düşmanlığı ise Suriyelilerin taciz ve  tecavüzlerin sebebi Türk düşmanlığı mı? Eskiden gazetecilerin omurgaları daha sağlamdı peki şimdi senin sürekli haberlerde verdiğin Suriyeli taciz haberlerini ne yapacağız.

KENDİNİN DE İNANMADIĞI BİR YAZI YAZMIŞSIN

Yönlendirilmiş trol tepkilerine göre kendinin de inanmadığı bir yazı yazmışsın ve herkesi zan altında bırakmışsın.  Sana açık çağrı yapıyorum. Suriyeli meselesini tv de senin programında masaya yatırmaya cesaretin var mı? Yoksa izin alamaz mısın?

O ZAMAN SENDEN Mİ ETKİLENMİŞLER?

Biliyorum bizi ekrana çıkarmamak üzere aldığınız talimat gereği bu çağrıma da cevap veremeyeceksin ama tarihe bu notu biz düşelim. Suriyeli kadını hunharca öldüren bu sapıklar daha önce engelli kadına tacizden hapis yatmış. O zaman da senden mi etkilenmişler.

İlgili Haberler