Oğan'dan yeni parti ile ilgili önemli açıklamalar!

Oğan'dan yeni parti ile ilgili önemli açıklamalar!
Oğan, canlı yayında MHP’den ikinci kez ihraç edilişi ve yeni parti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sinan Oğan, Bursa merkezli yayın yapan AS Tv’nin canlı yayın konuğu oldu. Milliyetçi Hareket Partisi’nden ikinci kez ihraç edilişi ve yeni parti ile ilgili önemli soruları yanıtladı.

B PLANIM YOK, SONUNA KADAR MHP’DE MÜCADELE

“Sinan Oğan bundan sonra ne yapacak? Sürecin olumlu olumsuz neticelendirilmesini de göz önünde bulundurarak, nasıl bir yol haritası çizdiniz kendinize?” sorusu üzerine işte Oğan’ın cevabı:

“Sinan Oğan’ın B Planı hiç olmadı. Bize sorduklarında, daha önceki süreçlerde A Planınız nedir MHP’de mücadele dedik, B Planınız nedir MHP’de mücadele dedik, C Planınız nedir yine MHP’de mücadele dedik. Bizim MHP dışında hiçbir alternatiflerimiz yoktur. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nde doğduk, Milliyetçi Hareket Partisi’nde mücadele ediyoruz, Allah nasip ederse kazanıncaya kadar devam edecek.
 

EN BAŞARILI MİLLETVEKİLİYDİM


Karıncayı biliyorsunuz, Mekke’ye gider. Sorarlar karıncaya, nasıl gideceksin bu yolu, hiç olmazsa yolunda ölürüm diyor. Benim hayatımda hiçbir zaman, amalar, belkiler, olsalar olmadı. Ben mücadeleci bir adamım. Allah izin verdi şimdiye kadar, çıktığımız her yolda mücadele ettik ve başarılı olduk. Türkiye’nin doğudan çıkan en başarılı milletvekiliyim. Milletvekilliği süresince başarı grafiğimiz hep üst düzeyde oldu. Biz her zaman önümüze bir hedef koyduk ve varıncaya kadar yarıştık.

DELEGELERİN VİCDANINA BIRAKIYORUM

Önümüzdeki hedef bellidir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni daha iyi yönetme hedefindeyiz. Ve bu hedefe ulaşacağız. Biz inanıyoruz ki Türkiye’nin kilidi Milliyetçi Hareket Partisi’ndedir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni doğru yönettiğimiz takdirde siyaset yapısını ve anahtarını açacağız. Diyelim ki üst mahkemeden de müspet bir karar çıkmadı, delegelerin vicdanı ne güne duruyor. Üst kurul delegelerin vicdanına sığınacağız. Kurutultayda inanıyorum ki delegelerimiz yok hükmünde sayacak.”