ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları

ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları
Türkiye’de son zamanların en çok ilgi gören meslekleri arasında yer alan özel güvenlik görevlisi için sınava katılan adaylar sonuçlar için heyecanla haberleri bekliyor. 90. Dönem Temel Eğitim ve 66. Yenileme Eğitimi Özel Güvenlik (ÖGG) sınav sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından bugün açıklanacak. ÖGG sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren adaylar EGM adresine giriş yaparak TC kimlik numarası aracılığı ile ÖGG sınav sonuçlarını öğrenebilir.

ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar için tüm adayların gözleri Emniyet Genel Müdürlüğü sayfasına çevrilmiş durumda...

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen 90. Dönem Temel Eğitim ve 66. Yenileme Eğitimi Özel Güvenlik sınavı ardından gözler sonuçlara çevrildi. EGM tarafından duyurulan tarihe göre ÖGG sonuçları 12 Mart tarihinde açıklanacak.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

EGM’nin sınav takvimine göre, sınav sonuçları 12 Mart tarihinde erişime açılacak. https://www.egm.gov.tr/ adresinde yayımlanan duyuru ile adaylar sınav sonuçları T.C. kimlik numarası ile sorgulayabilecek.

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI EGM''DE NASIL SORGULANIR?

EGM tarafından düzenlenen ÖGG sınavı yine Emniyet Müdürlüğü''nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet hesabından açıklanacak. Sonuç açıklandığı andan itibaren sorgulamak için T.C. kimlik numaranızı bilmeniz ve güvenlik kodunu doğru girmeniz gerekiyor.