Oğuzhan Uğur Muharrem İnce’nin tanıtımı bile çok konuşulan programının kamera arkasını anlattı

Oğuzhan Uğur Muharrem İnce’nin tanıtımı bile çok konuşulan programının kamera arkasını anlattı
Babala Tv'nin sunucusu Oğuzhan Uğur, Memleket Partili Muharrem İnce'yi ağırladığı programla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uğur, "İnce çok sinirliydi. Gerginliği izleyenlere de geçti. Ara verdiğimizde tavrının doğru olmadığı konusunda kendisini kibarca uyarmak zorunda kaldım. Hiç böyle bir şey yaşamamıştık" dedi.

Editör: Ayşe MEMİŞ

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Babala TV'ye Oğuzhan Uğur'a konuk olmuştu.

Seyircilere gösterdiği tepkilerle gündeme gelen İnce hakkında HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Oğuzhan Uğur ile görüştü.

Altaylı, İnce'nin kendisini aradığını, "son derece iyi bir performans sergilediğinden bahsettiğini, program yayınlanınca oylarının yükseleceğinden çok emin olduğunu" söyledi.

Fatih Altaylı, Oğuzhan Uğur'un anlattıklarını köşesinde şu sözlerle yazdı:

"Sonra Oğuzhan Uğur’la konuştuk.

'Çok gergin, çok sinirliydi' dedi.

'Ben orada yokmuşum gibi davrandı. Doğrudan izleyici ile konuştu ve sinirlendi. Gerginliği izleyenlere de geçti. Ara verdiğimizde hiç yapmadığım bir şeyi yaptım. Bu tavrının doğru olmadığı konusunda kendisini kibarca uyarmak zorunda kaldım. Bunca program yaptık hiç böyle bir şey yaşamamıştık. Ben Muharrem Bey’in bu kadar gergin ve hatta sinirli olmasına anlam veremedim' dedi."

g.png

İlgili Haberler