Devlet yurdu yönetiminden 'Evet' propagandası!

Devlet yurdu yönetiminden 'Evet' propagandası!
Düzce KYK yurdunda eski AKP Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın’ın katılacağı başkanlık sistemi konferansının afişleri tepkilere neden oldu.

Düzce Gençliği Evet Diyor Platformu, eski AKP Gençlik Kolları Başkanı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı olan Abdurrahim Boynukalın’ı ‘başkanlık sistemini’ anlatması için Düzce’ye davet etti.

KYK Yurt yetkililerin onayıyla “siyasi bir etkinliğin” afişi bir devlet kurumu olan yurdun giriş kapılarında ve duyuru panolarında yer aldı. 

AKP Gençlik Kolları Başkanı iken Erdoğan’a hitaben ‘Seni Başkan Yaptıracağız’ diyerek Doğan Medya Center’ı kalabalık bir grupla basan Abdurrahim Boynukalın, daha sonra milletvekili yapılmıştı. Kısa süren milletvekilliğinin ardından ise Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı oldu. Boynukalın, Düzce’ye gelmeden katılacağı konferansın afişleri şehrin her yerine asıldı.

‘Hayır’ stant ve toplantılarına izin verilmediği ve zaman zaman polis müdahalelerinin yaşandığı bilinirken, ‘Evet’ çalışmalarının devlet dairelerinde bile çok rahat yapılması tepkilere neden oldu.

duzce-001.jpg

İlgili Haberler