Okutan: "Belediye başkanlarının yolsuzluk ve FETÖ bağlantısı varsa gereği yapılmalı"

Okutan: "Belediye başkanlarının yolsuzluk ve FETÖ bağlantısı varsa gereği yapılmalı"
Isparta Bağımsız Milletvekili Nuri Okutan, bazı AKP'li belediye başkanlarının istifasının istenmesine ilişkin,"Seçilmiş başkanların istifaya zorlanmalarının altında yolsuzluk ve FETÖ bağlantısı varsa, hiç tereddüt etmeden derhal gereği yapılmalıdır" dedi.

Meral Akşener'in kuracağı 'Yeni Parti'de yer alacak olan Isparta Bağımsız Milletvekili Nuri Okutan, bazı AKP'li belediye başkanlarının istifasının istenmesine ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Okutan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Seçilmiş başkanların istifaya zorlanmalarının altında yolsuzluk ve FETÖ bağlantısı varsa, hiç tereddüt etmeden derhal gereği yapılmalıdır" ifadelerini kullandı.

İşte Okutan'ın o açıklamaları:

"TEREDDÜT ETMEDEN GEREĞİ YAPILMALIDIR"

“Metal yorgunluğu” işin kılıfıdır. Sn. Cumhurbaşkanı, görev süresi dolmayan belediye başkanlarını istifaya zorlama  nedenini açıklamalıdır. Seçilmiş başkanların istifaya zorlanmalarının altında yolsuzluk ve FETÖ bağlantısı varsa, hiç tereddüt etmeden derhal gereği yapılmalıdır.

"YENİ PARTİ, YENİLİĞİN TEK ADRESİ"

Devlet ve parti idaresinde her şeye tek kişinin karar verdiği bu düzen değişmeli, yenilenme kişilere değil, kurala bağlanmalıdır.Milletimiz; kadrosu,programı ve söylemiyle kuracağımız yeni partiyi yeniliğin tek adresi ve iktidarın gerçek alternatifi olarak görmektedir.

"YENİ PARTİ, İKTİDARI YENİLENMEYE MECBUR ETTİ"

Nitekim, yeni partimiz daha kurulmadan iktidarı yenilenme çabasına mecbur etmiştir. "Metal yorgunluğu" söyleminin en önemli sebebi budur. Milletimiz "metal yorgunluğu"nun çaresinin olmadığını bilmekte,daha fazla adalet,huzur ve demokrasi için partimizi dört gözle beklemektedir.

gpogkg.jpg

İlgili Haberler