Önce Irak sonra Ağrı'dan acı haber

Önce Irak sonra Ağrı'dan acı haber
Hakkari Çukurca ilçesinin karşı tarafında yer alan Irak'ın kuzeyindeki Kanimasi bölgesinde çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Ağrı'da çıkan çatışmada ise 1 korucu şehit oldu.

Türkiye- Irak sınır hattının Çukurca İlçesi’nin karşısında yer alan Kuzey Irak’ın Kanimasi bölgesinde, dün akşam saatlerinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 41 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yahya Acar şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Çatışmada 3 PKK’lı teröristin de öldürüldüğü belirtildi.

Çatışmada şehit olan evli ve 4 çocuk babası Yahya Acar’ın, kahraman komutan Ömer Halisdemir’in silah arkadaşı olduğu öğrenilirken bugün Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda uğurlama töreni düzenleneceği, yaralı askerlerin ise Şırnak’ta tedavi altına alındığı belirtildi.

ŞEHİT ATEŞİ SAMSUN’A DÜŞTÜ

Jandarma Uzman Çavuş Yahya Acar’ın şehit olduğu haberi memleketi Samsun’un Havza İlçesi’ne ateş düşürdü. Havza’da oturan baba Aslan Acar, bu sabah oğlunun şehit olduğu haberini ilçe yetkililerinden aldı. Aslan Acar, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, eşi ve çocuklarının ise Ankara’da oturduğu öğrenildi.

AĞRI'DA ÇATIŞMA

Ağrı'da terör örgütü PKK ile girilen çatışmada 1 korucu şehit oldu.