Önce yıkarım sonra giderim!

Sınırlar karıştı, partiler karıştı, Türkiye karıştı...

Şehitler Mehmetçiklerin omuzlarında dizi dizi...

Herkes tedirgin, herkes endişe içinde, iktidar geçmiş yanlışlarını toparlayamıyor; çaresiz. Ne yapacağını bilemez hâlde.

Bir tarafta partilerin içleri karmakarışık.

Saray, Ahmet Davutoğlu'nun üstünü çizdi. Adamlarını sahaya indirdi; kamuoyu oluşturmakla meşgul. Şurada burada Ahmet Davutoğlu'nun "günahlarını" yazıyorlar. Suyunu ısıtıyorlar. Yakında suyun kaynadığını, Ahmet Davutoğlu'nun gönderildiğini görürüz. Gönderilmezse, parti topallayacaktır. Reis, başkanlık hayalini tamamen terk edecektir. Bu da mümkün değil; başkan olamazsa biter! Kallevî dosyalar bir yığın! Onun için MHP'nin mevcut Genel Başkanı'nı yedekte bekletiyor. Mevcut MHP Genel Başkanı, politik arenada en zayıf halka. En kolay yutacağı lokma ve seçimlere kadar onun partisinin başında kalması elzem. "Havuz-Yandaş" gazetelerin bütün kalemlerini -muhtemelen- Kısıklı'da toplayıp, direktifler vermesi bunun için. Belki mevcut MHP Genel Başkanı ile bir yerde buluşmuş, "Arkandayım... Rakiplerine 'paralel'le yüklen. Basın yayın desteği benden. Bütün yandaşlarımı seferber ettim." demiştir.

Ama gidici mevcut MHP Genel Başkanı. Ne yazık ki, önce yıkarım, sonra giderim, diyor! Koskoca partinin genel başkanı! Ben varsam parti var, ben yoksam parti yok, mantığı içinde!

Bir partinin delegelerinin neredeyse yarısının kanuna uygun kongre talebi, bir ilçe hâkimin, hem de alt mahkeme hâkiminin iki dudağı arasında olacak!

Yok ya!...

Neredesiniz MHP'nin il ve ilçe yöneticileri?!

Neredesiniz, MHP'li belediye başkanları?!

Neredesiniz MHP'nin milletvekilleri?!

Bu adaletsizliğe, bu keyfiliğe, bu bencilliğe, bu yıkıma, bu teslimiyete hâlâ göz yumacak mısınız?!

Sizlere hakaret yağdıranları yanında tutana tavır koymayacak mısınız??!

MHP'nin elde ettiği büyük belediyelerin başkanları! Neden suskunsunuz?

İsmail Ok örnek olsun; o da eski Balıkesir belediye başkanı... Şimdi ise milletvekili. Ortaya çıktı, kişinin iradesi değil; "Ülkücünün iradesi!" dedi.

Oktay Vural MHP Grup Başkan Vekili...

Milletvekilleri içindeki en yetkili isim: "MHP, başkalarının süreceği bir tarla değildir. MHP operasyon partisi değildir." dedi.

Daha ne desin!

Adalet için ortaya çıkın!

Ülkücü Hareket için ortaya çıkın!

Eminim ki, birçoğunuz benim yazılarımdan, kitaplarımdan istifade etmişsinizdir. Üzerinizde hakkım olduğunu düşünüyorum.

Ben burada kimse adına yazmıyorum,

Hepinizin adına yazıyorum!

Gönül gönüle, el ele...

Kimse için değil, ülke için.

Ses verin!

Ses verin!

Yazarın Diğer Yazıları