Orhan Uğuroğlu 'Erdoğan duymasın' diyerek paylaştı

Orhan Uğuroğlu 'Erdoğan duymasın' diyerek paylaştı
Merkez Bankası faiz kararı piyasaların yanı sıra vatandaşlar tarafından da merakla bekleniyor. Merkez Bankası faiz indirimi sebebiyle bazı bankalar ihtiyaç, taşıt ve konut kredileri için faiz indirimine giderken, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun paylaştığı Vakıfbank'tan gelen 'faiz' mesajı dikkat çekti.

Geçtiğimiz aylarda alınan faiz kararı sonrasında, beklentinin çok üzerinde gerçekleştirilen faiz indirimi ile euro ve dolar rekor üstüne rekor kırdı. Merkez Bankası toplantısı 16 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek.  

Merkez Bankası''nın (TCMB) faiz indirim kararlarının ardından başlayan Türk Lirası''nda büyük değer kaybı sürerken bankalar, piyasalar ve vatandaşlar gözünü Aralık ayında gerçekleştirilecek toplantıya çevirdi.

Ekonomistler önümüzde aylarda Merkez Bankası’nın faiz artırımına gidebileceğini duyurdu.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantında politika faizinin yüzde 15''e çekilmesi her şey gibi bankaların kredi faiz oranlarının da değişmesine neden oldu. Kamu Bankaları Ziraat Bankası ve Vakıf Bank konut kredisi faiz oranlarında indirim yapmıştı.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu''nun, VakıfBank''tan gelen mesajı paylaşarak;

"1 Aralik 2021 itibarıyla Ek Hesap faiz oranı aylık akdi yüzde 1,59 yerine 1,80 olarak uygulanacaktır'' mesajını paylaşarak "Aman aman Sakın paylaşmayın Erdoğan duymasın" notunu düşmesi dikkat çekti.

İşte o paylaşım;

İlgili Haberler