Doların yükselmesine göz yumulunca Hisarcıklıoğlu konuşmak zorunda kaldı. 19 yıldır AKP'ye sınırsız destek veren Hisarcıklıoğlu'nun imdat çağrısına Orhan Uğuroğlu'ndan ağır cevap

Doların yükselmesine göz yumulunca Hisarcıklıoğlu konuşmak zorunda kaldı. 19 yıldır AKP'ye sınırsız destek veren Hisarcıklıoğlu'nun imdat çağrısına Orhan Uğuroğlu'ndan ağır cevap
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yaşanan ekonomik krizin yansımaları ile ilgili yaptığı paylaşıma Orhan Uğuroğlu'ndan yanıt geldi.

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, bugün resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan bir paylaşımda bulundu. Uğuroğlu, TÜSİAD ve TOBB Başkanları''na seslendi.

Uğuroğlu''nun ilk paylaşımı şu şekilde:

"TÜSİAD 
@TUSIAD, TOBB @TOBBiletisim
 
İş insanları nasılsınız iyi misiniz? Döviz kurlarından memnun musunuz? 19 yıldır desteklediğiniz Recep Tayyip Erdoğan’dan memnun musunuz?

AKP ve MHP iktidarından memnun musunuz? Dilleriniz mi yuttunuz? Haydi, hayırlı işler…"

"ACİL ÖNLEMLER ALINMASINI BEKLİYORUZ"

Bu paylaşımın ve seslenişin üzerine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu''ndan da bir paylaşım geldi.

Hisacıklıoğlu, pisyaalarda yaşanan krizin sonuçlarının kötü olduğunu belirterek, "Piyasalarda yaşanan çalkantı ve döviz kurlarının geldiği seviye bir çok firmamızı endişelendiriyor ve olumsuz etkiliyor.

Piyasaların ivedilikle istikrara kavuşmasını sağlayacak acil önlemler alınmasını ve öngörülebilirliğin temin edilmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"AKP''YE VE ERDOĞAN''A TEK KELİME ETMEDEN ORTAYA KARIŞIK KONUŞTU"

Birkaç saat önce Orhan Uğuroğlu''nun paylaşımının ardından Hisarcıklıoğlu''nun böyle bir paylaşımda bulunması üzerine Uğuroğlu''dan konu ile alakalı bir başka paylaşım geldi.

Uğuroğlu, Hisarcıklıoğlu''nun AKP''ye ve Erdoğan''ı belirtmeden konuşmasına vurgu yaparak, "Konuştu... 

Müjde 19 yıldır AKP''nn yandaşı olan ve sınırsız sorumsuz yalakalığını yapan 
@RHisarciklioglu Dilini mi yuttun diye tweet atınca TOBB firmalarını hatırladı 

AKP''ye de Erdoğan''a da tek kelime edemeden ortaya karışık konuştu. Ne oldu paşinyan" şeklinde paylaşımda bulundu.

İlgili Haberler