Osama Bin Ladin’in yeğeni Biden’ı bikini ve şortuyla protesto etti

Osama Bin Ladin’in yeğeni Biden’ı bikini ve şortuyla protesto etti
Osame Bin Laden’in yeğeni Noor Bin Ladin, ABD Başkanı Joe Biden’ı Cenevre’de üzerinde bikinisi ve şortuyla sloganlar atarak protesto etti. 33 yaşındaki Noor bin Laden, kiraladığı bir tekneyle zirvenin yapıldığı yerdeki gölün kıyısına kadar geldi ve elinde tuttuğu 'Trump Kazandı' pankartıyla dikkat çekti.

Osama Bin Ladin’in yeğeni Biden’ı bikini ve şortuyla protesto etti

ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in bir araya geldiği Cenevre’de protestolara katılan isim dikkat çekti.

Tüm dünyanın büyük bir ilgiyle takip ettiği toplantı sırasında Bin Ladin’in yeğeni 33 yaşındaki Noor bin Ladin, 33 yaşındaki Noor bin Laden, kiraladığı bir tekneyle zirvenin yapıldığı yerdeki gölün kıyısına kadar geldi ve elinde tuttuğu ''Trump Kazandı'' pankartıyla dikkat çekti.

ÜZERİNDE BİKİNİ VE ŞORTUYLA

Üzerinde bikinisi ve şortuyla sloganlar atan ve Biden''a tepki gösteren Noor bin Ladin, ABD''nin en büyük düşmanı, 11 Eylül saldırısının başındaki isim olarak anılan ve 2011 yılında ABD güçleri tarafından öldürülen Usame Bin Ladin''in öz yeğeni!

KONGRE BASKINININ DÜZENLEYECİSİ

Noor bin Ladin, İsviçre''de yaşasa da bugüne kadar verdiği tüm röportajlarda kendini ''Kalpten Amerikalı'' olarak tanıtıyor. Üstelik Noor bin Ladin, sıkı bir Trump destekçisi ve adeta Biden''a düşman. 3 Kasım 2020''de gerçekleşen ABD başkanlık seçimlerinde Trump''ı destekleyen ve Kongre baskınının düzenleyicisi olarak anılan QAnon grubunun da takipçisi.

“SEÇİMLERİ TRUMP KAZANDI”

Cenevre''deki ses getiren protestosundan sonra Daily Mail''e konuşan genç kadın Joe Biden''ı ''zayıf ve kırılgan'' olarak tanımlarken ABD başkanlığı yapabilecek niteliklerden uzak olduğunu ve seçimleri gerçekten Trump''ın kazandığına inandığını söyledi.

“BİDEN’I SEÇMEYİN”

Noor bin Ladin, başkanlık seçimlerinden önce İngilizce olarak kaleme aldığı uzun mektubunu kendi internet sitesine yüklemiş, ABD''lileri Biden''ı seçmemeleri gerektiği konusunda uyarmıştı.

“HER ŞEY ÇOK FARKLI OLURDU”

bin Ladin''e göre Trump dünyaya güç, Biden ise zayıflık mesajı veriyor. Dünkü zirveye başkan olarak Trump katılmış olsaydı her şey çok farklı olurdu diyen Noor bin Ladin buna örnek olarak Trump başkanlığında gerçekleşen önceki G7 zirvelerini ve devlet başkanlarıyla olan görüşmeleri örnek veriyor.

“GÜÇLER TARAFINDAN YÖNETİLİYOR”

Öte yandan Noor bin Ladin''in ilginç iddiaları bununla da bitmiyor. Noor bin Ladin''e göre ABD aslında Joe Bİden tarafından değil başka ''güçler'' tarafından yönetiliyor ve Biden aslında onların emirlerini yerine getiren bir kukladan ibaret.

İlgili Haberler