Osman Solakoğlu anısına spor salonu açıldı

Geçen hafta Perşembe günü İstanbul’da Küçükçekmece Atakent’e Osman Solakoğlu anısına yapılan spor salonu açılışına katıldım.

Otuz yıl önce bölge müdürlüğü yaptığım İstanbul B.T. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden ilk defa davet aldım. Yeni İl Müdürümüz Ömer Gümüş kardeşime davranışlarından ötürü teşekkür ederim.
Spor camiası olarak, hayatını spora ve 23 yılını da Baskitbol Federasyornu Başkanlığı’na veren Osman Solakoğlu kardeşime şükran borcumuzu ödemiş olduk.

İstanbul İl Özel İdaresi’nce yapılan ve spor teşkilatına armağan edilen, yeterli seyirci kapasiteli spor salonu, müstakil antrenman salonları ve müştemilatı ile hepimizin beğenisini kazanmıştır.
Açılış törenine Osman Solakoğlu’nun büyük bir resminin altına ’Kalbimizdesin’ibaresi önünde, Spor Bakanlığı’nın B. T ve Spor Genel Müdürlüğü’nün, İstanbul Valiliği’mizin, Olimpiyat Komite’mizin, spor kulüplerimizin üst seviyedeki yöneticileri ve eski dostları katılmıştır.
Törende bizleri büyük heyecana ve sevgiye sevkeden de muteşem eşi Sadiye Hanım, oğlu Kemal ve gelini ile kendine benzeyen tavırları oldu.
Ben de çok memnun ve mes’ut’um. Çünkü uzun yıllar beraberliğimiz olan Osman Solakoğlu kardeşimizin rahat uyuduğundan eminim.
Hizmeti geçen ve bu oluşumu hazırlayanlara şükranlarımı sunarım.

Yazarın Diğer Yazıları