Türk düşmanlığı Balıkesir’e sıçradı!..

Türk düşmanlığı Balıkesir’e sıçradı!..
MHP’li başkan döneminde Milli Kuvvetler Caddesi’ne asılan “Ne mutlu Türk’üm diyene” yazılı ışıklı tabelayı AKP’li başkan kaldırttı

Türk düşmanlığı Balıkesir’e sıçradı!..

AKP iktidarı utandırıyor
MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, yıllardır yerinde duran tabelanın kaldırılmasına tepki gösterdi. Atıcı, “Türk ve Atatürk’e ait değerlerimiz alaşağı ediliyor. AKP iktidarının Türkiye genelindeki uygulamaları millet olarak hepimizi utandırmaya devam ediyor” dedi.

İhanet sürecinin devamı
BalIkesİr’in eski Belediye Başkanı İsmail Ok, uygulamayı “ihanet sürecinin devamı” diye niteleyerek şöyle konuştu: Sözde sürecin Balıkesir ayağının, Büyükşehir Belediyesi tarafından devam ettirilmiş olmasına halkımızın gerekli cevabı vereceğinden şüphem yoktur.

Balıkesir’de eski Belediye Başkanı MHP’li İsmail Ok döneminde Milli Kuvvetler Caddesi girişine asılan “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazılı ışıklı tabela, AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından indirildi, yerine ayyıldızlı bayrağın yer aldığı bir tak konuldu. MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı,  olaya tepki göstererek, “Türk ve Atatürk’e ait tüm değerlerimiz alaşağı ediliyor” dedi. Atıcı, şöyle konuştu: “Türkiye genelinde AKP hükümetinin uygulamaları millet olarak hepimizi utandırmaya devam ediyor. Bir yandan ’çözüm süreci’Türkiye’yi hızla bölünmeye sürüklerken, öte yandan da tüm milli değerlerimizin aşağılanması bir utanç tablosu olarak tarihe geçiyor. Türk ve Atatürk’e ait tüm değerlerimiz alaşağı ediliyor.

Andımız kaldırıldı, okullarımızda artık Atatürk köşeleri yok. ’T.C’ler kaldırılıyor. Buna rağmen hala Türk Milleti’ni var eden tüm değerlere saldırmaya devam ediyorlar. Kuvay-i Milliye’nin başkenti şehrimizde ’Ne Mutlu Türküm diyene’yazısının kaldırılması, bizi ve tüm Balıkesir halkını kahretmiştir.” Balıkesir’in eski Belediye Başkanı İsmail Ok da uygulamayı eleştirdi, “Milli Kuvvetler Caddesi girişinde bulunan ’İhanet sürecinin Balıkesir ayağının da Büyükşehir Belediyesi tarafından devam ettirilmiş olmasına halkımızın gerekli cevabı vereceğinden şüphem yoktur” dedi. Olaya balıkesirliler de büyük tepki gösterdi. Karar, özellikle sosyal medyada eleştirildi. Belediye yetkilileri, yeni düzenlemeye gerekçe olarak tabelanın sık sık arızalanmasını gösterdi.